Lemmy вече вдъхновява добронамерени карикатури

30 дек 2015, 11:47 ч. 4126 / 14 3
пред./следв.

   2015 година приключва с една от най-тъжните новини от света на Праведната музика изобщо - за кончината на великия Lemmy Kilmister от MOTORHEAD. Отзвукът от смъртта на легендарния музикант няма да стихне скоро, стотици негови колеги и милиони фенове по цял свят изразяват почит към "живота и делото" на мистър Kilmister. Глобалната мрежа прави много повече хора съпричастни и помага информацията да обикаля земното кълбо за няколко секунди.

   Както често се случва при всякакви новини, дори и трагични, се намират хора, които да покажат една по-разведряваща гледна точка. Ако и карикатурата да е сатиричен жанр, не е невъзможно чрез нея да бъдат изразени изцяло положителни чувства и идеи. Ето и една оригинална и изцяло добронамерена карикатура с Lemmy, в която той отива в Рая. Където ангел казва на Св. Петър, сочейки музиканта, "Новият иска да знае по кое време отваря барът".

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Разбирач 30.12.2015 13:44:07 отговори + 6 10
Карикатурата е тотално сбъркана. Леми Е Бог, така че ангелчето задава въпроса си на някакъв неизвестен субект. Освен, ако това не е св. Петър, ама дори и той не може да дава разяснения на Леми кога отваря който и да е било бар Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мдам 30.12.2015 21:03:28 + 5 0
В текста на новината ясно пише, че изобразения е свети петър... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз бре 30.12.2015 11:58:00 отговори + 5 1
Леми и Дио си поркат в рая.
http://stream1.gifsoup.com/view/153559/dio-and-lemmy-cheers-o.gif
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".