Лимитиран брой билети за "Transfiguration Festvial" в продажба от 27 април

23 апр 2015, 14:20 ч. 1040 / 4 6
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

Билетите за първото издание на Transfiguration Festival (6-9 август) в родопското село Долен влизат в продажба на 27 април (понеделник) в 12:00 в мрежата на Eventim, както бе обявено през януари. Тиражът им ще бъде ограничен до 1024 броя за осигуряване на оптимален комфорт на участниците и посетителите във фестивалната зона. До 10 май включително билетите ще се продават на промоционална цена от 110 лв. за четирите дни на събитието, а след тази дата ще бъдат достъпни срещу 130 лв.

Между 6 и 9 август мултижанровият фестивал в землището на архитектурно-историческия резерват село Долен ще събере на едно място световни музикални образци като Baba Zula (Турция), Villagers of Ioannina City (Гърция), родните Бalkansky с Теодосий Спасов, Исихия, Кайно Йесно Слонце, Irfan и smallman на голямата сцена. На малката ще видим The Third Man, Vataff Project, MyTrip, Kliment, както и други, които предстои да бъдат обявени. Паралелно с музикалната програма ще се случват лекции, прожекции, работилници и ателиета на най-прогресивните имена в съвременните приложни изкуства, архитектурни решения и дигитални технологии – Robotev, ACEM, Ивайло Петров и други, които се очаква да потвърдят участие.

Цената на билета, освен пълната 4-дневна фестивална програма на двете сцени и достъп до всички лекции, работилници и ателиета, включва място за паркинг и палатка на територията на фестивала. Желаещите да се възползват от тази възможност трябва да регистрират своя билет на сайта или фейсбук страницата на фестивала от 11 май. Притежателите на регистрирани билети ще получават идентификационен номер, валиден за тяхното място в охраняемите паркинги и къмпинг зони.

Гостите без автомобил ще могат да пътуват с редовните линии на превозвачите до Гоце Делчев, откъдето до село Долен ще могат да ползват услугите на специални бусове-совалки. В четирите дни на фестивала совалките ще превозват пътници до всички зони за настаняване на територията на община Сатовча. Подробният график за потегляне на фестивалните бусове ще бъде публикуван в края на месец юли.

Освен къмпинг зоните на Transfiguration Festival, на разположение на гостите на фестивала ще бъде легловата база на хотелите и къщите за гости в живописните села в община Сатовча. Пълен списък на локациите и допълнителни подробности ще бъдат обявени на 11 май.

В момента текат мащабни строителни дейности на терен по реализирането на фестивалната инфраструктура, като акцент е изграждането на амфитеатрален комплекс, където ще бъде позиционирана основната сцена. Тъй като Transfiguration Festival ще се проведе в землището на село Долен, което е архитектурен и исторически резерват, екипът на фестивала е заложил постигнето на пълна хармония между духа на селото и фестивалните структури. Затова и елементите от архитектурата на Transfiguration Festival се изработват от естествени материали, под ръководството на опитни архитекти и експерти в областта на екстериорния дизайн от България и Сърбия. Скоро ще бъдат публикувани и първи кадри от изграждането на фестивалната площ.




Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Кути 26.04.2015 23:33:33 отговори + 4 0
Малко са се изсилили с цената на билета, но успех все пак, вярвам, че ще има добра посещаемост. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хм 23.04.2015 22:40:04 отговори + 1 5
И как продавате билети като нямате терен? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хм 23.04.2015 16:41:20 отговори + 5 6
'Лимитирани' познания по български език...сякаш нямаме дума, която означава същото... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 23.04.2015 16:26:26 отговори + 6 7
Едно от най-смисленото събитие у нас тази година. 110 лв. е напълно нормална цена за 4 дни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!!! 23.04.2015 14:44:23 отговори + 6 5
Това и на мен не ми го побира главата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Таблото 23.04.2015 14:41:45 отговори + 8 6
А бе, тия как го виждат 130 лв. за 10 български групи и пет "работилници"? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".