LINDEMANN са готови с втория си албум

17 авг 2019, 08:13 ч. 1379 / 5 3
пред./следв.

   LINDEMANN - проектът на Peter Tagtgren (HYPOCRISY, PAIN) и фронтменът на RAMMSTEIN Till Lindemann - е завършил работата по очаквания с интерес свой втори албум.

   Нещо повече - материалът е вече миксиран от самия Tagtgren, който, разбира се, е и продуцент на творбата. Предстои да бъдат разпространени повече подробности.

   Дебютът на дуото -  "Skills in Pills" - излезе през 2015 г.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Санд 19.08.2019 22:48:52 отговори + 0 1
Музиката беше екстра... извращенията на линдеман о*раха нещата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 11.09.2019 12:13:47 + 2 0
Абе щом няма дет метъл и извънземни, не ми го хвали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 17.08.2019 13:13:56 отговори + 7 5
Не го чакам с трепет, имайки предвид ужасния първи албум. Наистина е странно как тези двама големи направиха толкова гадна музика... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".