LIQUID TENSION EXPERIMENT издават третия си албум през пролетта

17 дек 2020, 17:41 ч. 580 / 8 6
пред./следв.

   LIQUID TENSION EXPERIMENT - експерименталният суперпроект с участието на членовете на DREAM THEATER John Petrucci (китари), Jordan Rudess (клавишни), екс-барабаниста на "Театралите" Mike Portnoy и басиста Tony Levin (KING CRIMSON) - подписа с "InsideOut Music" за издаването на третия си албум.

   Дискът ще излезе през пролетта на 2021 г., като появата му е 22 години след втората творба на групата "Liquid Tension Experiment 2", която датира от 1999-а.

   По-долу може да гледате тийзър/трейлър на завръщането на квартета:

 

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


carpe_diem 17.12.2020 18:32:02 отговори + 1 0
Е, разгеле, от 3 дена съм ви пратил една картинка, където доста ясно го бяха загатнали Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 18.12.2020 12:46:10 + 0 0
Не, не сте ни пратили никаква картинка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

carpe_diem 21.12.2020 15:23:28 + 0 0
A не, пратих - тази от ФБ, на която всички са с маски, на които пише L T E 3 (на всеки член на бандата с по една буква) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

МММ 17.12.2020 18:14:31 отговори + 4 2
Още когато преди няколко месеца се бяха снимали заедно Портной и Петручи беше ясно че се готви нещо...
Първата стъпка вече е направена ...
Чакам Dream Theater да си го прибират и да разкарат оня напънатия Манджини (който е иначе велика глава, но при тях нещо винаги изглежда все едно му се ака на сцената). Напоследък музиката им стана толкова стерилна и бездушна, липсва им лудостта и непосредствеността на оригиналния им барабанист.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 17.12.2020 18:54:08 + 3 1
Абсолютно съгласен. Манджини е велик, но не се вписва толкова добре като Портной. Пръвият им албум заедно беше ок, ама после нещо... Точно точно това съм си мислел и аз, че им липсва някакъв елемент, за да живнат пак. Да си върнат душата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:-) 18.12.2020 09:25:15 + 3 0
Елементът който липсва е продуцент, в никакъв случай барабанист. Но Петручи държи да е той, вместо да викне Шърли примерно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".