Печатна грешка отлага новия албум на LIQUID TENSION EXPERIMENT за април

9 мар 2021, 21:12 ч. 580 / 10 1
пред./следв.

   След 22 години очакване феновете на LIQUID TENSION EXPERIMENT, експерименталният суперпроект с участието на членовете на DREAM THEATER John Petrucci (китари), Jordan Rudess (клавишни), екс-барабаниста на "Театралите" Mike Portnoy и басиста Tony Levin (KING CRIMSON), се бяха подготвили да чуят новия им албум на 26 март.

   Днес обаче идва новината че печатна/производствена грешка при тиражирането на творбата е причина премиерата ѝ да бъде отложена с около половин месец. Дискът със заглавие "LTE3" ще излезе на музикалния пазар на 16 април. Междувременно по-долу може да чуете отново двете парчета, които бяха пуснати онлайн досега - "The Passage of Time" и "Beating the Odds".

 



 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


boliarin 10.03.2021 14:39:33 отговори + 3 0
Да бяха го пуснали така - и да бяха казали че я има тази грешка. Понякога това прави нещата уникални, но както и да е - ще чама да го чуя този албум Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".