Lisa Gerrard започва работа по нов филмов саундтрак

9 апр 2010, 17:59 ч. 289 / 7 2
пред./следв.
Ангелогласата Lisa Gerrard (екс-DEAD CAN DANCE) е започнала работа по композирането на саундтрака към филма "Oranges and Sunshine" (с участието на Емили Уотсън и Хюго Уийвинг). Лентата, както и съпътстващата я музика, би трябвало да станат реалност до края на годината.
    Междувременно, Lisa работи и по озвучаването на документалния филм "Tears of Ghaza" заедно с композитора Marcello de Francisci, а до броени дни очаквайте и ексклузивни новини около по-далечното бъдеще на австралийката, поднесени лично от другата креативна половина на DEAD CAN DANCE, Brendan Perry, в интервю, дадено за "Metal Katehizis" час преди концерта му в София на 28 март (репортаж)...


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


stanislav 9.04.2010 20:16:49 отговори + 0 0
eeх,един от любимите ми спомени-реката,тревата(тази на поляната-от другата нямаше нужда),ясното небе,многото звезди и human game на Лиза Чакаме... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Викс 9.04.2010 18:24:55 отговори + 0 0
Така искам да я чуя на живо.. Има наистина неповторим глас! Чакаме да излязат филмите и Dead Can Dance да ни навестят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".