Liv Kristine завърши работата по самостоятелния си албум

29 сеп 2005, 11:29 ч. 121 / 2 0
пред./следв.
Вокалистката на LEAVES' EYES Liv Kristine (екс-THEATRE OF TRAGEDY) е пуснала следното съобщение на официалния си сайт:

   "Есента е тук. В този момент аз стоя в Интернет кафе в Манчестър. Довечера ще завършим турнето на LEAVES' EYES и PARADISE LOST в Обединеното Кралство. Това беше още едно велико преживявавне за мен, особено срещите с всички тези приятелски настроени хора от публиката след концертите. Дано ви видя на следващото турне!
   Записите за новия ми солов албум "Enter My Religion" са готови. Костваше ми много усилена работа и доста безсънни нощи в студиото, но албумът разкрива ново измерение на моя музикален свят, дух и личен опит. Това е, което искам да споделя с вас. Надявам се, че ще харесате новите песни, тъй като те значат много за мен. И още нещо - в началото на ноември ще снимам нов видеоклип! Ще ви държа в течение."


   "Enter My Religion" се очаква в началото на 2006 г. от "Roadrunner Records".

още за:

Liv Kristine


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".