Шестият национален "Tattoo Fest" ще се състои на 8 октомври

29 сеп 2005, 16:24 ч. 121 / 2 0
пред./следв.
Шестият национален "Tattoo Fest" ще се състои на 8 октомври зала "Христо Ботев", София. Събитието се организира от "Inky dragon tattoo & bodypiercing studio". Целта на организаторите е да представят пред възможно по-широк кръг публика изкуството на татуирането. Националният "Tattoo Fest" се радва на подкрепата на професионалните татуисти от цялата страна, а вече и на интерес от чужбина. В изданията на Феста участват голям брой професионални тату студия – за 2004 г. броят им беше рекорден - 29.
   Освен демонстративна работа на майсторите на място, на "Tattoo Fest"-а се организира конкурс за най-добра татуировка в седем раздела, по време на които хора от публиката показват татуировките си за оценка на професионално и независимо жури. За победителите – модели и татуисти – има много награди. Сред атракциите тази година са конкурс за рисунка по зададена тема, в който могат да се включат хора от публиката. Професионалистите пък ще демонстрират уменията си в рисунките по кожа с къна. Модели ще бъдат отново хора от публиката, които ще получат украсата безплатно. Ще има демонстрации от "Terra soul vision" на нестандартно оформяне на коси, мустаци и бакенбарди с бръснач в атрактивния трайбъл стил. Най-смелите от публиката са приканени да се включат като модели в този екстравагантен експеримент. Многократният призьор Мирчо Мирчев обещава грандиозно airbrush шоу - рисуване върху мотори и женски тела. Планират се ревю на улична мода от "Gorgon" – "street trash", ревю от "На тъмно", както и много други изненади. Освен диджей, залата ще разтърсят на живо две ъндърграунд групи: SHEMALE ZERO – авангардна пънк-електро-индъстриъл банда и ФРАПЕТО, известни с техните весели пънк кавъри на популярни български естрадни песни.
   Цената на билета е 4.00 лв.

още за:

Tattoo Fest


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".