"Live Nation" с рекордни приходи от 3,1 млрд. долара за първото тримесечие на годината

7 май 2023, 08:49 ч. 507 / 6 2
пред./следв.

   Концертният гигант "Live Nation" отчете 3,1 млрд. долара приходи за първото тримесечие на 2023 г. - със 73% повече от същия период през 2022-ра. 19 млн. души са посетили събития на организаторите в 45 държави от януари до март. За първи път от началото на пандемията през 2020-а всички пазари на "Live Nation" са напълно отворени и без ограничения.

   Компанията е световен лидер в организацията на събития на живо. "Live Nation Entertainment" се състои от "Ticketmaster", "Live Nation Concerts" и "Live Nation Media & Sponsorship". Неслучайно съществува отделна фирма за спонсорството. За първото тримесечие на годината то също е нараснало и е в размер на 170 млн. долара. Броят на продадените билети за първите три месеца на 2023-а е 90 млн. - с 20% повече от същия период на миналата година.

   Президентът и главен изпълнителен директор на "Live Nation" Michael Rapino коментира, че търсенето на билети е толкова голямо, че някои изпълнители не могат да отговорят на нуждата на всички фенове дори и след добавянето на допълнителни дати към турнетата си.

 

live nation



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хаха 8.05.2023 09:46:49 отговори + 2 3
Може да ти се иска, но да не ти стиска Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 8.05.2023 08:49:32 отговори + 6 0
Иска ми се да прочета коментар на българските представители за ситуацията у нас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".