LIVING COLOUR пуснаха видеото "This Is the Life 2020" с кадри от протестите в САЩ

7 юни 2020, 20:17 ч. 853 / 7 10
пред./следв.

   Американската рок/фънк/алтърнатив метъл банда LIVING COLOUR пусна онлайн ново видео към песента "This Is the Life 2020".

   Клипът включва много кадри от протестите в САЩ, предизвикани от смъртта на чернокожия им сънародник Джордж Флойд, който почина в следствие неоправдано полицейско насилие на 25 май. Вече 12-и ден не стихват протестите, безредици, граничещи с бунтове както в Америка, така и в Европа и др. държави.

   Може да гледате видеоклипа чрез плейъра по-долу. Оригиналът на парчето е от албума на LIVING COLOUR от 1990 г. "Time's Up". Сега четиримата музиканти коментират:

"Time's Up" беше издадена преди 30 години и за съжаление ние все още водим същата битка. Ако не ви харесва настоящото статукво, ваша отговорност е да излезете и да ГЛАСУВАТЕ!

 

 



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 10.06.2020 08:18:42 отговори + 0 0
Признавам си, тези съм ги чувал само като име. Не бях ги прослушвал докато не излезе албума на Ultraphonix "Original Human Music". За мен e гениална творба с участието на George Lynch и Corey Glover.
И като съм почнал: пак с Lynch - KXM. Не си падам особено по супер групи, но тези тримата са чудесен екип.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Loki 9.06.2020 18:42:23 отговори + 2 1
Защо в САЩ все се вдигат на бунтове, ако застрелят някой негър. Статистиката говори, че най-много от убитити годишно от полицията винаги са бели, ама като гръмнат някоя чернилка и вой до небесата, че са онеправдани, имало расизъм и кви ли не глупости, при положение, че си избраха черен за президент. А и този, заради когото стават настоящите безредици е с една камара присъди и аз ще го съжалявам, да ама не. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 9.06.2020 16:23:18 отговори + 2 0
Ейй как са пропуснали кадрите с плячкосване! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Джери Флетлър 8.06.2020 10:30:42 отговори + 3 1
Ало, Werock, вие не участвате ли в конспирацията? Защо не триете коментарите на анти-терлик? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 8.06.2020 10:51:51 + 5 0
Участваме, разбира се.
Няма анти-терлик. Това е измислен от нас образ, чрез който допълнително да убеждаваме хората в официалните версии. На принципа на потвърждение чрез отрицание
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

offf 8.06.2020 00:54:47 отговори + 6 5
Вирусът затихва. Трябва нещо друго и пак мащабно, да отвлича вниманието на хората....Същата схема от десетилетия. Осъзнаване и събуждане е решението. Иначе...ваксинки, чипове облъчвания и...резултата е биомаса! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Да бе 8.06.2020 07:34:21 + 4 2
А преди вируса какво отвличаше вниманието на хората? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 8.06.2020 08:03:39 + 4 12
Най-после един здравомислещ коментар по темата! Иронично заради коронавируса все повече хора започнаха да се събуждат и да осъзнават, че цял живот са били лъгани. Короната е просто една крачка към масовото ваксиниране/чипиране. Чичко Бил и СЗО пропагандират ваксинации и как това е единственото спасение от измислената им пандемия, докато в същото време си плащат на правилните хора, за да увеличат статистиките и "заболелите". Мъжът, когото убиха полицаите, ужким и той е имал корона. Илън Мъск същевременно се опитва да свърже човешкия мозък с изкуствения интелект - има клипове в интернет как слагат един кабел в главата на жена и после тя движи една механична ръка чрез мислите си, та дори и текст пише. Това отдавна не е научна фантастика и това е само началото. Не знам доколко коронавируса е толкова опасен, колкото го изкарват и доколко цифрите им са верни, но е факт, че скоро ще има 5G кули навсякъде в развитите части на света. Съвсем слОчаено симптомите на "коронавируса" са идентични със сезонния грип и още повече с усложненията, които причинява 5G облъчването. Утре ще отида в гората, ще ме изяде мечка, после ще кажат, че корона ме е убила. Както казва една известна докторка, това е ПЛАНДЕМИЯ от корупция. Ковид-1984! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Да бе 8.06.2020 08:15:46 + 7 4
А по-болномислещ коментар от твоя аз не знам дали изобщо е писан в тоя сайт. Кажи честно - ти освидетелстван ли си? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 8.06.2020 08:15:54 + 6 8
Колкото до протестите в САЩ, на хората им омръзна да бъдат убивани и осакатявани от системата. Това, че полицаите са убили ПОРЕДНИЯ чернокож, не е изненадващо. Според мен много, много, много отдавна трябваше да има протести и не само в САЩ. Системата убива, без значение дали си американец, африканец, българин, руснак, китаец, британец, французин или германец. Цялата система се контролира от една и съща сила. Политиците идват и си отиват, но статуквото остава същото. Защо ли? Защо всички медии лъжат? Защо фейсбук и гугъл трият комемнтари и слагат цензури? Защо вече няма свобода на словото дори и в интернет? Защо когато напиша "коронавирус" или "5G" в търсачката ми излизат само статии от водещите новинарски сайтове, които и без това съществуват да разпространяват пропаганда? Ще кажа защо - защото упавляващите (не говоря за разни правителства и кукли на конци) знаят, че прекрачиха границата и че хората най-накрая започнаха масово се събуждат и да задават въпроси! Въпроси относно "официалната" версия на нещата, въпроси относно лъжите, които политиците и корпорациите ни казват, въпроси относно чичко Бил, СЗО и доколко полезни всъщност са ваксините и доколко съществуват, за да ни убият и разболеят, въпроси относно историята на света и доколко нещата са такива, каквито са ни казали от системата, въпроси относно достоверността на целия този цирк, който се случва в момента! Защото в училище те учат на всякакви лъжи и безполезни неща, но не и как да оспорваш нещата, които четеш! Надявам се това да е началото на една революция и се надявам повече хора да си отворят очите за корупцията, която ни заобикаля. Дела трябват, а не думи! Всяко правителство е заговор срещу човечеството! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".