LIVING COLOUR завършват записите на новия си албум

30 юни 2014, 22:16 ч. 218 / 7 0
пред./следв.

   Печелилата два пъти "Грами" банда LIVING COLOUR е към края на записите за новия си албум. Творбата се нарича "Shade" и се очаква на пазара през есента. Продуцент е Ron Saint Germain (U2, SONIC YOUTH, BAD BRAINS), който работи и по спечилилия "Грами" мултиплатинен дебют на групата "Vivid", излязъл през 1988 г. и достигнал 6-о място в класацията "Билборд 200".

   През есента LIVING COLOUR тръгват на турне в подкрепа на новата си творба. Обиколката ще бъде и юбилейна за 30-годишнината на бандата. Засега са обявени дати само в САЩ и Канада.


images8/living-color

още за:

Living Colour


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".