"Lord of the Rings in Concert" отново у нас на 16 ноември

10 апр 2019, 11:37 ч. 2792 / 9 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Поразителният спектакъл Lord of the Rings in Concert се завръща за най-епичния финал!
На 16 ноември България за последен път ще гледа края на трилогията на огромен HD екран

Мащабната продукция Lord of The Rings In Concert отново ще завземе Арена Армеец. Последната и най-зрелищна част от сагата – „Завръщането на краля“, идва в София на 16 ноември 2019 г. по покана на Keen Acts. Само в една вечер всички почитатели на фантастичния Дж. Р. Р. Толкин ще могат да се насладят на най-епичните битки за последен път на голям екран, при това представени в перфектна симбиоза с оригиналния, внушителен саундтрак, изпълнен на живо от над 250 души хор и оркестър. Вълнуващата трилогия ще има своя заслужен грандиозен финал, след като феновете у нас се присъединиха към милионите зрители от няколко континента, имащи шанса да съпреживеят началото на приключенията в Средната земя на гигантски екран с музика на живо.

„Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“ е сред няколкото абсолютни шампиони в цялата история на киното. Филмът печели 11 награди „Оскар“, включително за „Най-добър филм“, „Най-добър режисьор“ и „Най-добри визуални ефекти“. Третата и последната част от сагата неслучайно печели определението „един от най-великите филми на нашата ера“, след като слага запомнящ се, грандиозен финал на история, ненадмината досега. За успеха и силното въздействие на продукцията несъмнено допринася и саундтракът, дело на знаменития филмов композитор Хауърд Шор. Неговата музикална интерпретация върху света на Толкин продължава да очарова поколения фенове, като същевременно е награждавана три пъти от Академията, получава четири награди Грами, два Златни глобуса, както и множество отличия от фестивали и критици.

На 16 ноември, в Арена Армеец, верните почитатели на „Властелинът“ отново ще изживеят епичната кулминация на трилогията – Битката на Пеленорските поля, най-голямото сражение във Войната за пръстена и най-грандиозния сблъсък за цялата Трета епоха. „Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“ ще се излъчи за последен път у нас на голям екран, в уникалния формат „филм с музика на живо“, обединяващ две магични преживявания в един истински пир за сетивата. Прожекцията на легендарната трета част в подобен мащаб и HD качество, заедно с изпълнението на оригиналната музика от над 250 музиканти и хор, обещават незабравим и зрелищен финал на една от най-великите фантастични истории, създавани някога. Самият Питър Джаксън споделя: „Това е най-близкият възможен досег на зрителя с филма – най-зрелищното и интимно преживяване за феновете на Властелина.“

Билетите за Lord Of The Rings: The Return Of The King In Concert на 16 ноември в Арена Армеец са на цени от 70 до 120 лв. и влизат в продажба от 10 април 2019 г.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иво 10.04.2019 21:39:06 отговори + 0 0
Страхотна новина. Миналият път беше ........ неописуемо.... Втората част бе и с невероятна музика, де. На концерта тогава видях само добри личица. Билетът е взет. Ноември ще бъде май. П С. /Уважаеми озвучители на любимите ни метъл концерти.......... чуйте как се прави звук в зала. Вярно, друг вид музика, но разберете , че в зала прекомерената сила на звука/особено баса/ убива произведението. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tulimyrsky 10.04.2019 15:56:31 отговори + 3 1
Най-сетне! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".