Lou Gramm казва, че 40-ият юбилей догодина е последен шанс за реюниън на FOREIGNER

5 мар 2016, 13:13 ч. 1823 / 7 0
пред./следв.

   Бившият вокалист на FOREIGNER Lou Gramm е на мнение, че 40-годишнината на бандата през 2017-а е последен шанс за реюниън на групата. Певецът изглади различията си с лидера на бандата Mick Jones през 2013-а за въвеждането на FOREIGNER в Залата на славата на рокендрола. Тогава Gramm потвърди, че е възможно двамата да работят отново заедно, макар да няма конкретни планове за това. Вокалистът допълва и че от време на време разговаря с Jones, но те все още не са обсъждали честването на 40-ия юбилей.


   Както знаете, FOREIGNER в настоящия си състав ще гостуват в България на 12 юни. Мястото е зала "Арена Армеец" в София, билетите са в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн).

 

mick-jones-lou-gramm



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".