ASKING ALEXANDRIA с премиера на видеоклип - "Let it Sleep"

5 мар 2016, 09:39 ч. 843 / 3 3
пред./следв.

   ASKING ALEXANDRIA ще издадат новия си студиен албум "The Black" на 25 март чрез "Sumerian Records". По-долу може да гледате онлайн официалния видеоклип към песента "Let it Sleep". Режисьор е Ramon Boutviseth (DREAM THEATER, NONPOINT, VEIL OF MAYA).

 

 

asking-alexandria-2016-the-black

още за:

Asking Alexandria


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Никой 6.03.2016 09:49:43 отговори + 3 0
Според мен предишният им албум е много добър - доста мелодичен и не наблягат там толкова на ревовете. Сега май има връщане назад, което и на мен не ми харесва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 5.03.2016 14:02:58 отговори + 3 4
Чудя се дали изобщо имат слушатели над 13, които да не са момичета? Тези емота направо реват и наричат това "метъл". Това не е истински метъл. Женчовци и позьори... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 5.03.2016 15:46:16 + 4 1
Джастър (анти-елек) той им е фен.
Не е ясно дали е над 13.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".