Магазин "Gorgon" отбелязва рожден ден с парти в клуб "Три уши" на 9 октомври

4 окт 2011, 06:34 ч. 1867 / 6 5
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Преди 8 години ние реализирахме една наша мечта и основахме първия и единствен магазин за готик музика и култура в България - "Горгон". От 8 години се опитваме да популяризираме различна естетика и музикална култура. Сега каним нашите приятели, съмишленици и клиенти на празник.

   Тази година на нашето парти, за подбора на музиката ще се погрижи VJ Gorgon. Тя беше първата, която представяше некомерсиалните тогава стилове в твърдата електроника. Сега, както и преди 8 години тя ще удари право в сърцата с класически EBM/индъстриъл и пауър нойз парчета. Ще имаме и гости от чужбина - силен DJ от Испания - V-Obsession. Изненадите не свършват дотук - на партито ще има и смразяващо кръвта специално фрийкшоу от безстрашните "A Sangre Fria" от Испания. Красиви и провокативни медицински сестри ще почерпят всички желаещи с "Aftershock". Партито започва в 20:00 на 9 октомври в клуб "Три уши". Вход - 5лв. На партито ще обявим и наградим победителите от конкурса за фенска снимка.
Gorgon Party

още за:

Gorgon


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Joensuu 4.10.2011 23:44:06 отговори + 0 0
Наистина охраната е много зле в тоя клуб!
И аз, понеже идвах от работа, бях по-"цивилно" облечен (тип панталон и риза) за един концерт на Past Redemption и не помня кой още беше, и като си плащах входа и единия от охраната вика на другия: "Е, най-сетне един културен металист!". Абе, мама ви проста! Че съм културен, така е, ама по облеклото ли преценяте хората ве! После обаче като реших да си тръгвам, дадох сумай ти пари за една бира с надценка, ония не ме пускат да си ходя преди да съм си изпил бирата - пари им предлагах за амбалажа, не ме пуснаха да изляза. Накрая строшихме пълните бутилки пред тях. Мега зле и epic FAIL! 3 Уши - SUCKS!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stavenger 4.10.2011 20:09:58 отговори + 0 0
напълно подкрепям предния пост. Бойкот на 3 Уши докато не се научат да си уважават клиентите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 4.10.2011 16:48:07 отговори + 0 0
този клуб е просто под всякаква критика... само и единствено заради охраната... дори по-зле от The Box... не съм чувал за друг клуб където охраната прави проблеми на музикантите за това че си внасят техниката на няколко пъти тък като можело да се влиза само по веднъж... В дъ бокс рискуваш само концерта да се отмени защото сте малко и охраната да откаже да ти върне парите, а в ушите рискуваш охраната да те пребие просто защото и е толкова акъла... кракът ми няма да стъпи повече там по никакъв повод без значение кой има концерт там... и ми е криво защото вече няколко пъти пропускам Врани Волоса... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

К.Р. 4.10.2011 11:37:59 отговори + 0 0
Надеждата ми е да се получи нещо и да мога да отида... в противен случай ще си тъгувам, forever alone, вкъщи.
Приятно да е изкарването на всички останали!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

967 4.10.2011 10:30:45 отговори + 0 0
по случай рождения ден на мечката на 09.10 в the box - death squad, delate, redound, coprostasis, hatebomb! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".