Затварят софийския готик магазин "Gorgon"

31 дек 2015, 14:17 ч. 6741 / 7 6
пред./следв.

   След повече от 12 години дейност софийският готик магазин "Gorgon" ще затвори врати. По-долу може да видите съобщението, което се появи вчера в официалния Фейсбук-профил на "Gorgon". Създателите му споменават за 11 години история, но бърза справка в архивите на WeRock.bg показва, че магазинът бе открит около октомври/ноември 2003-а - малко преди първия концерт на PRIMORDIAL в България, организиран именно от "Gorgon". Прилагаме и оригинална наша новина от това време, свързана със събитието. Една година разлика не е от особено значение в случая, но фактът, че магазинът повече няма да работи е поредна голяма загуба за българското готик/рок общество. Известно успокоение е че, все пак, "Gorgon" ще продължат да организират концерти, макар и с по-малък интензитет.

 

Честита Коледа за всички.
Бихме искали да съобщим, че затваряме магазин "Горгон". 11 години бяхме част от независимата сцена тук, сега ще се занимаваме с други неща. Ние сме все така фенове и обичаме тази култура. Пак ще организираме събития, не така често, както преди няколко години, но ще има по нещо за почитателите на красивата музика. Голяма част от продукцията на "Горгон" мобже да се намери при нашите приятели от магазин "Яко". Те работят от понеделник до събота от 11 до 19 часа. При нас , на ул."Узунджовска" 8 все още има обувки, тениски, блузи и разбира се-музика. Всичко това ще остане до изчерпване на количеството.

 

още за:

Gorgon


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ВарМара 7.12.2016 22:12:34 отговори + 2 0
Ехо, призовавам Ви да отворите пак. Трябват ми трите албума на Wardruna. Имам молба да направите всичко възможно да изнесат концерт отново у нас.

Поздрави!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Chillblaze 29.07.2016 18:52:41 отговори + 2 0
У нас много трудно се продават качествени стоки в момента...Ще се останеме само с левчета...Един път ми се наложи да препродам обувки купувани от GORGON и за 5 години не бяха мръднали! Не съм фен на този стил, обаче признавам, че изглеждаха уникално, а кожата беше дъ бест.
Продадоха се веднага , а сега биха стрували почти пълна цена....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

streetcleaner 2.01.2016 13:22:39 отговори + 3 0
Мисля, че магазинът е затворен поне от месец-два. Минавал съм няколко пъти оттам и няма никой вкъщи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

недокосван пубис 1.01.2016 09:00:25 отговори + 4 27
Браво! Едно ********** по-малко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

плейхот 31.12.2015 18:18:21 отговори + 5 32
да го затварят, фалшиви метъли Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Грибоедов 31.12.2015 17:20:35 отговори + 3 13
Плача. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".