THE FERRYMEN издават дебюта си през юни

5 апр 2017, 16:47 ч. 726 / 3 0
пред./следв.

   THE FERRYMEN е нов проект, в който участват китаристът Magnus Karlsson (PRIMAL FEAR, MAGNUS KARLSSON'S FREE FALL), вокалистът Ronnie Romero (LORDS OF BLACK, RAINBOW) и барабанистът Mike Terrana (RAGE, AXEL RUDI PELL, MASTERPLAN). Групата ще издаде едноименния си дебютен албум на 2 юни чрез "Frontiers Music". Миксирането е направено от Simone Mularoni (DGM).

   Песните били написани от Karlsson в Швеция. След това били изпратени на Romero, който щом ги чул, веднага решил да участва във формацията. Последен се присъединил Terrana, който записал партиите на барабаните в Италия, където живее в момента. 

   По-долу може да видите обложката, дело на Stan W Decker, както и списъка с песни на предстоящия албум. 

01. End Of The Road
02. Ferryman
03. Fool You All
04. Still Standing Up
05. Cry Wolf
06. One Heart
07. Darkest Hour
08. How The Story Ends
09. Enter Your Dream
10. Eyes On The Sky
11. Eternal Night
12. Welcome To My Show

 

ferrymen-2017-ferrymen



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".