"Махалото" издава нова рок книга, този път за Jimi Hendrix

23 юни 2008, 15:00 ч. 368 / 7 2
пред./следв.
Издателска къща "Махалото", която вече пусна на книжния пазар произведения за Ozzy Osbourne и THE DOORS, ще зарадва рок феновене с нова творба - книгата на Чарлс Крос "Jimi Hendrix: Стая с огледала". Промоцията ще се състои на 25 юни от 19 ч. в клуб "The Club", София, а събитието ще премине със специалното участие на D2, които ще изсвирят любимите си (ни) песни на Jimi Hendrix и THE DOORS.

Източник: RadioTangra.com



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Purple 23.06.2008 22:01:08 отговори + 0 0
Еха,супер!А,и ще се изкефя ако Д2 изсвирят Пърпъл Хейз. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bleedy 23.06.2008 19:03:30 отговори + 0 0
браво Мони Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".