MAJESTY пуснаха нов къс филм/видеоклип - "Rebels of Our Time"

26 фев 2017, 08:34 ч. 703 / 5 6
пред./следв.

   Германската хеви/пауър метъл банда MAJESTY ще издаде новия си студиен албум, озаглавен "Rebels", на 3 март 2017 г. Сега групата пуска късометражен филм към една от песните в творбата, за който твърди, че е първият подобен в историята на хеви метъла. Композицията се казва "Rebels of Our Time", а видеото към нея разказва за приключенията на героите в едно постапокалиптично бъдеще.

   Сценарият е на фронтмена на бандата Tarek Maghary, автори на клипа са Dennis Keller, Oliver Allweyer и Daniel Roschy. Снимките са отнели общо 44 часа в продължение на три дни при темтература -5 градуса. Вижте видеото по-долу:

 

 

majesty 2017 - rebels

още за:

Majesty


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


бай Х 3.03.2017 23:32:01 отговори + 0 0
Току що хвърлих едно ухо на Rebels, изключително професионално изпипан албум, звукът е направо убийствен, определено си личи, че групата търси нов и различен звук, като аз лично нямам нищо против. Не чувам никакъв Manowar, но в интерес на истината Iron Hill ми напомни за Running wild /парчето обаче е нечовешки яко/. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай Х 26.02.2017 13:06:59 отговори + 5 4
Това с копирането на Manowar отдавна се изтърка. Пичовете просто си правят музиката която харесват. Между другото последните 3 албума изобщо не бяха за изхвърляне, да не говорим, че групата редовно издава музика и изнася концерти. Относно т.н. филм с видеоклип, май е по-добре е да не се коментира, но всичко хубаво става с много пари и в края на краищата най-важното за една група е да може да свири... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 26.02.2017 17:10:48 + 0 2
Не се е изтъркало, просто е вярно - което е жалко, защото групата хич не е лишена от качества, всъщност. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 26.02.2017 18:53:58 + 3 1
Групата наистина не е лишена от качества, но и наистина копира Manowar. Много пауър групи са започнали като копирачи на Manowar, но след 1-2 албума са постигали собствен стил, а Majesty 20 години си упорстват с копирането. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 26.02.2017 09:49:25 отговори + 5 2
Правени са преди и други подобни клипове-филми, но видеото е яко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Манасиевата хроника 26.02.2017 10:01:53 + 3 5
Сигурно са правени. Но нали Majesty са имитатори на Manowar. Априори трябва да твърдят, че всичко което правят е за първи път в света и най-велико и т.н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".