MALTWORM и PAST REDEMPTION се присъединяват към феста "Slaughtery Near the Graveyard" (29-30.09)

1 сеп 2023, 07:15 ч. 490 / 5 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Влизаме рязко в новия сезон с дет метъл - Maltworm и Past Redemption. Две от дългоочакваните попълнения в лайнъпа на събитието Slaughtery Near The Graveyard на 29-и и 30 септември.

Maltworm (Thrash/Death Metal)

Това лято "Сектата на Червея" бе излъчена като българския победител на конкурса W:O:A Metal Battle за 2023-та, и като следствие излезе пред хиляди фенове от цял свят на най-титулувания фестивал за тежка музика- Wacken Open Air. Първото участие на Maltworm след погрома в Германия ще бъде именно на 30-и септември (събота) При Черепите - OldSkulls Club .

Петимата бабаити от Стокхолм Захарна фабрика не взимат заложници, а промишлени количества малцови напитки, които се трансформират в яростна рифова атака, в най-добрите балканско-скандинавски традиции.

Past Redemption (Death Metal)

Квартетът от старата софийска дет метъл школа направиха паметен концерт на фестивала Sea Of Black Festival 2023, с което доказаха, че годините опит има значение.

Богатата дискография и десетилетията опит на членовете на една от най-старите български дет метъл групи означават едно - гарантирани звукови ритници в зъбите и абсолютен терор над неподготвения слушател. Или, както последният им до момента сингъл нежно прошепва, "...a scene of brutal homicide". Неотдавна бандата прекара известно време в студио, така че е всички стискаме палци и за нови шрапнели на живо. Past Redemption ще ни прегазят на 29-и септември, петък!

 

past redemption



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 1.09.2023 15:39:01 отговори + 0 0
Ужас, особено петимата бабаити... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".