Още три български банди на "Slaughtery Near the Graveyard"

11 сеп 2023, 07:53 ч. 585 / 1 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

От Perfect Storm Events бихме искали да ви уведомим, че към мини-феста в края на месеца Slaughtery Near The Graveyard се присъединяват още три групи!

S.T.R.A.H. (Raw Black Metal, България)

Банда младежи с афинитет към примитивния и олдскул звук, които може би познавате от още няколко ъндърграунд проекта. Мислете в посока Скандинавието в края на 80-те и началото на 90-те години, и ще придобиете приблизителна представа какво ви очаква на 29 септември (петък).

Nightmare (Progressive Death Metal, България)

Добре познати в ъндърграунд средите, за дългия си опит четворката преминава през различни жанрови метаморфози и се е доказала като един от най-самобитните актове на нашата сцена. Едно нещо обаче остава константа - тежките рифове и социално ангажираните текстове. Музика за ценители, екстремисти и бунтари.

Form Of Existence (Deathcore, България)

Една от новите надежди на софийската деткор сцена ще нажежи въздуха на 30 септември (събота) с тежки брейкдауни. По-рано тази година момчетата извадиха мощно концептуално EP за извънземни, което гарантирано ще ви запрати в гравитационното поле на някоя черна дупка. Особено опасно е, ако тази черна дупка е в близост до Надежда...

Напомняме, че на събитието в клуб "При Черепите" (София, бул. Илиянци 1И) на 29 и 30 септември също така ще свирят Menstrual Cocktail, Mivedantal (Чехия), Past Redemption, Coprostasis, Maltworm и Poppy Seed Grinder (Чехия).

Билетите са съответно по 20 лв. (ден първи), 30 лв. (ден втори), 45 лв. (двудневен пропуск) и 55 лв. (двудневен пропуск + тениска OldSkulls) и могат да бъдат намерени онлайн в системата на EpayGo, на касите на EasyPay в цялата страна и на място в клуба.

 

slaughtery near the graveyard 2023



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 12.09.2023 09:41:21 отговори + 2 1
Мъка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".