MANIA представят новата песен "Tulips"

16 юни 2023, 07:32 ч. 331 / 9 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Mania изддават зашеметяващ нов сингъл - ‘Tulips’

За песента:

Китаристът Джеймс Бенеуит разказва: “Tulips говори за края на един романс, в който и двете страни искат да изгладят взаимоотношенията си и да спасят връзката, но никой не е сигурен как да подходи и дали въобще иска да продължи”

Mania безспирно разтърсва феновете си от малко повече от половин година, а за това кратко време успяват да привлекат голям интерес в родните им Великобритания и България. всеки един от предходните им сингли е бил в ротация на национални радиа и се е радвал на позитивни ревюта от блогове и плейлисти. Феновете на групата растът с всеки изминал концерт, най-вече заради страхотната енергия, която показват на сцената. Mania усиллено продължават да показват на какво са способни!

За групата:

Mania комбинира антемичен рок звук със закачлива поп продукция, за да създаде нещо наистина уникално и свежо. групата не се страхува да експериментира, в каквато и да е посока, от която има нужда дадена песен. Те безупречно успяват да комбинират реещи се рифове, експлозивни барабани и закачливи вокални линии с гитантски звучаща продукция.

‘Tulips’ е песен, която не страни от корените на групата, но в същото време добавя нови вкусове и показва една още по-поп страна!

Жанр: рок; алтернативен рок; поп-рок; модерен рок
Членове на групата: Добромир Василев (вокали); Люк Помфрет (китара); Джеймс Бенеуит (китара); Сам Ротуел (бас); Джейкъб Прайс (барабани)

 

mania band

още за:

Mania


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hellraze 16.06.2023 09:04:40 отговори + 1 1
Егати и евтината реклама. Защо не оставят на феновете да преценят дали песента е наистина 'зашеметяваща'? И въобще, според мен, това не трябва да е в новините, а в рекламно каре, защото е откровена реклама, а не толкова съобщение за нов сингъл. Дано поне е платено, та да има смисъл от публикуването му.


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".