Британската банда с български вокалист MANIA представя видеото "Headache"

31 мар 2023, 11:07 ч. 466 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Британската Рок група MANIA с нов клип към сингъла ‘Headache’.

Месец след като MANIA издаде новият си сингъл ‘Headache’, групата пусна и съпътстващото го музикално видео.

Биография на песента:

Добромир Василев (Вокал) разказва:

“Headache разказва за осъзнаването на лъжите, на които сме изложени в дадена връзка. Песента показва силата на дистанцирането от фалшиви възприятия, които имаме към някой за наше добро.”

Видеото е заснето в Лондон през изминалия Декември, и цели да покаже енергията на групата и песента.

MANIA бързо става фаворит на множество хора от локалните им сцени във Великобритания и България. Множество радиа, блогове и плейлисти проявиха огромен интерес към първите два сингъла на групата, ‘Overthink’ и ‘Dare’.

Биография на групата:
MANIA комбинира антемичен рок звук със закачлива поп продукция, за да създаде нещо наистина уникално и свежо. Групата не се страхува да експериментира, в каквато и да е посока, от която има нужда дадена песен. Те безупречно успяват да комбинират реещи се рифове, експлозивни барабани и закачливи вокални линии с гигантски звучаща продукция. С издаването на ‘Headache’, групата изследва нови стилистични територии, но и остава вярна на своята основна идентичност. MANIA са решени да продължат да разтърсват очакванията на феновете си и се вълнуват от тепърва предстоящото!

Жанр: Рок; Алтернативен Рок; Поп-Рок; Модерен Рок.

Членове на групата: Добромир Василев (Вокали); Люк Помфрет (Китара); Джеймс Бенеуит (Китара); Сам Ротуел (Бас); Джейкъб Прайс (Барабани).

 

mania band



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".