MANOWAR взимат бразилския барабанист Marcus Castellani за прощалното си турне

17 ное 2017, 08:05 ч. 1698 / 7 9
пред./следв.

   Американските "Крале на метъла" MANOWAR ще използват услугите на родения в Бразилия барабанист Marcus Castellani за турнето "The Final Battle", което започна преди няколко дни и с което групата ще сложи край на кариерата си. Castellani, който е свирил в трибют-бандата на "Кралете" KINGS OF STEEL, идва на мястото на оригиналния ударник на MANOWAR Donnie Hamzik, завърнал се в групата през 2010 г. Причината за напускането на последния не се съобщава.

   Обиколката продължава с концерти в Норвегия и Швеция, след което следват поредица от дати в Германия. Castellani направи дебюта си на живо с MANOWAR на 15 ноември в Норшьопинг, Швеция. Барабанистът коментира, че за него това е сбъдната мечта и че бившият ударник на "Кралете" Scott Columbus е най-голямото му вдъхновение.

 



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ringo Mlad 5.05.2018 19:29:55 отговори + 2 2
Meanowar удариха на два пъти здраво в Каварна. Концерта и представянето им в София не беше на ниво, кавъра на Дио със Сабат катастрофа. Не може с някакво си китаробасче да праснеш, Хевън енд хел. За такова парче трябва да се извади истински бас. Този Де Майо, бе голяма работа, ама не е съвсем наред. Лично съм го гледал да се мота в Сифийски мол и да се пробва да сваля чалга кифли, дето хал хабер си немат, кой е този чичко. Дано прощалното турне им е на ниво, каквото съм виждал от тях. Па дано не е и съвсем прощално. Скорпионите да се явят за 7 ми път да се прощаваме, а Мановарците дано не ни подминат догодина.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 18.11.2017 12:28:46 отговори + 6 5
Ура, новина за Мановар, пак сеир и скандали, никой нападна, анти-терлика и калата вече лапнаха въдицата, чакаме анти-елека и циркът е пълен.
Да живее пърцуцата на дедо ви Торбалан!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 17.11.2017 20:41:00 отговори + 6 3
Чакаме ги на родна почва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 17.11.2017 10:01:22 отговори + 16 11
Е, нали трябва да захлебят повече, щом е прощално турне. Този тупанджия ще си плаща участието, а Хамзик сигурно е искал процент.
Ама пък прощално, колко да е прощално? След 5 години ще тръгнат на абсолютно последното и необратимо прощално турне. След 10 години пак и така в следващите поне 50 години.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 17.11.2017 09:30:52 отговори + 15 18
Ей това е да си лузърска банда. За прощалното си турне взимаш лузър барабанист от лузърска трибют банда от третия свят. Турнето трябва да се казва The Final Looser Battle. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


popfolk_headbanger 17.11.2017 12:23:01 + 19 12
Тъпото е, че колкото и да ги харесвам по принцип, донякъде съм съгласен с теб. Вместо да се обадят на Ross Friedman, и да окомплектоват наистина оригиналния си състав, те изгонили Дони, който така или иначе е най-подходящия барабанист за тях. Може и да има уважителна причина, знам ли.

Факт е, че свестен албум от напускането на Рос насам, не са издавали. Един-два колебливи опита и няколко катастрофално смешни. Но ако бандата ти е на 35 години и не е издавала свестен албум от 28, не е подходящо да се самопровъзгласяваш с гръмки названия, най-малкото „кингс оф метал”.

Бяха метъл отдавна. Сега са поцинкована ламарина
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 17.11.2017 20:38:14 + 12 4
Някои хора тук по-добре да понаучат български език, преди да се излагат със селските си коментари. Това "лузър" някаква нова думичка ли е?

Колкото това дали са издавали свестни албуми от 1988 насам - ДА! Може би прекалиха малко с историите преди песните в "God's of War", но албумите на MANOWAR все още са класи над повечето албуми, издавани днес. Същото може да се каже и за други групи, Мейдън и Джудас например, които продължават да издават велики албуми, докато някои хора ги плюят, че не са на същото ниво като през 80-те.

Съгласен съм за Рос Дъ Бос, че е най-добрия китарист на MANOWAR и че групата не е същата без него, но някои хора могат да кажат по същия начин, че и Пърпъл "не струват" без Ричи Блекмор...

Когато една група е издала толкова много класики като MANOWAR (и много други) през годините, ще й бъде малко трудно да ги надмине след 30 години. И докато този и онзи ги плюят, Кралете все още преподават МЕТЪЛ, където отидат
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 17.11.2017 22:42:16 + 12 2
Много са ми смешни такива хора които твърдят, че дадена група, било то Мейдън,Джудас или Меноуър не са издавали свестен албум от 30г. ! пълни глупости. Не може да очакваш една група да надмине своите хитови песни (класиките) които са от 80-те ! Няма как !

Manowar имат невероятни песни и албумите им от 80-те всичките са класики ! А пък Kings of Metal от '88 е апогей и класика в жанра !!!

Изключително точен коментар на анти-терлика
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 18.11.2017 12:15:05 + 10 2
Разберете ме добре, аз харесвам Manowar, и то много. И то отдавна.
Албумите им до 1988 - Kings Of Metal са едни от най-интересните неща, написани някога в жанра, това ми е мнението. Заради това не злословя по техен адрес, макар, че е модерно напоследък, а просто си споделям мнението, като правя и някои исторически съпоставки:
С риск да се повторя - интересните, качествените, великите албуми на тази банда някак си случайно са същите, в които Рос е китарист. Оттам нататък започва едно пускане по инерция, което, особено от милениума насам е тъжно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".