Спечелете специален мърчандайз на HELLOWEEN от турнето "Pumpkins United"

16 ное 2017, 23:04 ч. 2638 / 7 28
пред./следв.

   Остава по-малко от месец до един от най-дългоочакваните концерти у нас изобщо - реюниън турнето на германските метъл величия HELLOWEEN с участието на емблематичните им бивши членове Kai Hansen и Michael Kiske. Както знаете, събитието ще се състои на 14 декември в зала "Арена Армеец" (поръчай билет онлайн).

   От днес, 16 ноември, до 12:00 ч. на 30 ноември организаторите "Bulgarian Live Music" и WeRock.bg ви дават възможност да спечелите ексклузивен мърчандайз от турнето "Pumpkins United". Една шапка, каквато виждате на снимката по-долу, очаква своя собственик, който със сигурност би искал да я носи на концерта следващия месец.

   За да участвате в жребия, трябва да се регистрирате в новата ни Фейсбук-игра. Връзката може да бъде отворена коректно само на компютър/лаптоп, но не и на мобилни устройства. Успех на всички!

 

helloween merch



Коментари   (28)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 20.11.2017 16:51:07 отговори + 7 1
Готино интервю гледах вчера. Само се чудя Анди дали не си прецаква гласа с тези цигари... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ъъъъъъъ 19.11.2017 16:39:12 отговори + 4 6
"Харесай страницата ни, за да участваш".
Само където страницата съм я харесал преди 100 години. Сега трябва да я ънлайкна и да я лайкна наново ли?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 19.11.2017 16:45:21 + 9 2
Ни най-малко Погледнете връзките над "Харесай страницата ни..." и от там можете да продължите към играта. Успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 20.11.2017 10:14:55 + 6 3
А аз мога ли да попитам къде си я харесал страницата преди 100 години? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрън 17.11.2017 14:06:23 отговори + 18 2
Баси хората сме... за пореден път се изумявам... решили направили игра. Който иска да играе, който не иска да не играе, толкова е просто! Ама не, ние трябва да си мрънкаме и да кажем на всички, че няма да участваме... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Helloween 17.11.2017 09:39:12 отговори + 12 21
Защо всичките ви игри и награди са във фейсбук? Някои нямат профил и не го ползват. Това е дискриминация.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 17.11.2017 09:52:09 + 29 9
Някои и интернет нямат. Някои нямат имейл. Някои нямат телефон. Някои не могат да пишат... Както и да направим играта, все някои са дискримининари Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unbiased 17.11.2017 11:58:32 + 9 18
Много сте оригинални, браво Като някой няма интернет, не може да прочете новината на първо време, че да се оплаква; който няма имейл и иска да участва, може да си направи такъв, без да става част от глобалния Биг Брадър; а който няма телефон, очевидно не иска да бъде търсен и без това. А ако реши да участва, ще предостави такъв на роднина/приятел. А който не може да пише - какво му пречи пак да участва???

Прав е колегата, дискриминация е, и вие го знаете. Някога спечелих meet'n'greet с Еpica от вас и никога няма да го забравя, но сега се интересувате само от "лайкове". Не сте единствените обаче - в днешно време е масова практика светът да те притиска да имаш Фейсбук профил и да ползваш социални медии като цяло. Иначе си втора ръка човек. Искам да участвам в играта, но няма да си направя профил. Успех на останалите!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 17.11.2017 12:01:40 + 22 6
Казвате "който няма имейл и иска да участва, може да си направи такъв, без да става част от глобалния Биг Брадър;"

А който няма Фейсбук, не може ли да си направи? И ако си направи - задължен ли е да си качи там стотици селфита и др. снимки и да си изложи целия личен живот на показ? Или не е задължен?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Скитника Евреин 17.11.2017 12:38:11 + 15 3
Е как бе. Марк Зукърбърг следи. И ако не пускаш по 5 селфита на ден се обажда на Верок и те махат от играта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FaceCook 17.11.2017 17:44:03 + 1 11
Задължен е да посочи реалните си имена, което е повече от достатъчно за да нямам акаунт. Същите имена ги иска и Сатир-а за т.нар. му игри, не че няма други начини да се провеждат, просто това си е онлайн реклама... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 17.11.2017 17:53:56 + 11 1
Искате да кажете, че във фейсбук всички профили са с реални имена? Наистина ли?

А да сте виждали игра, все едно по какъв начин проведена, в която можете да си вземете награда, ако сте участвали с друго име?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FaceCook 17.11.2017 18:04:09 + 2 10
Къде съм казал, че е всички профили в буцата са с истински имена? Казвам, че е изискване (което всеки може да заобиколи, разбира се), обаче направи ли го, не може да участва в играта ви (и не само вашата). По тази причина се обезсмисля и заобикалянето на правилото. Само да уточня, че ми е през оная работа за Зукърбърг и инфантилните твърдения на някои, че следят лицето "Х" в мрежата. В мрежата се следи потребителско поведение и се продава на базата на него, но съображенията ми да не я ползвам са съвсем различни...както и да е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 17.11.2017 18:06:13 + 9 1
Няма абсолютно никакъв проблем да участвате в играта ни с име, различно от това на Фейсбук профила Ви. Играта се състои в попълване на две полета - имейл и име. Които по никакъв начин не са обвързани с Фейсбук профила Ви

Нещо повече - регистрацията в играта ни не е и свързана с това да дадете разрешение апликация да има достъп до определени данни в профила Ви. Няма да получите никакъв спам, нито поведението Ви ще бъде следено, нито нищо подобно, ако се регистрирате в наша игра
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FaceCook 17.11.2017 18:22:37 + 5 11
Сатире, няма и никакъв проблем да правите игрите и чрез сайта, а не само във Фейсбук, обаче не го правите. Задължени ли сте? Или не сте... Целта не е някой да спечели 5 шапки и на всички им е ясно, че не ви пука кой с какво име ще спечели. Даже и пари не сте давали за въпросните шапки. Целта на тея игри е друга и няма какво да го увъртаме. Докажете (ако можете), че ви пука за ВСИЧКИ фенове и направете възможно участието в игрите си в повече от един канал, a PPC-то оставете на нас... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 17.11.2017 18:27:56 + 12 5
"няма и никакъв проблем да правите игрите и чрез сайта, а не само във Фейсбук, обаче не го правите. Задължени ли сте? "

Задавате отговори Ние, плюс партньора, осигуряващ наградата, решаваме как ще правим нашите игри Или не? Както говорите, излиза все едно сме взели Вашата шапка и я разиграме за награда

Ние сме медия, а не благотворителна организация. А и не разиграваме стоки от първа необходимост. Ако търсите хора, които просто даряват нещо, ей така от добра душа, сбъркали сте мястото
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FaceCook 17.11.2017 18:50:57 + 4 11
Освободи ми се малко време след работа и викам да драсна един коментар, а то излезе някаква епистоларна шитня.

Вие също давате отговори, но не пряко. Считам последния отговор като доказателство, че НЕ ВИ пука за ВСИЧКИ фенове. Не, че е лошо това или сте длъжни да ви пука, просто исках да уточня как стоят нещата...

"(...) Ние, плюс партньора, осигуряващ наградата, решаваме как ще правим нашите игри Или не? (...)"

"(...) Ние сме медия, а не благотворителна организация. А и не разиграваме стоки от първа необходимост. (...)"


Само после не обяснявайте в края на годината как дължите всичко на нас феновете, щото преди Фейсбук и преди да ви купят OFF News не бяхте така нагли. А както чета от горните коментари, явно не съм само аз на това мнение... А сетих се - печелил съм награди от други медии, дето по някакво съвпадение също не са благотворителни организации, само с изпращането на имейл с верния отговор ЧРЕЗ сайта им. Наградата не беше стока от първа необходимост, а билет за концерт на световен изпълнител.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 17.11.2017 19:04:35 + 11 4
Ами човек каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи
Нали?

Разбира се, че даваме отговори. ОчевАдни отговори, които би трябвало да са априори ясни на всеки средноинтелигентен човек, потребител на Интернет и в час със съвременните технологии. Или не?

Наистина ли има други игри, в които се участва само с имейл? Защото има и други, в които Фейсбук апликация "изпомпва" цялата лична информация от профила и след това я използва за користни маркетингови цели. И те не разиграват стоки от първа необходимост.
Можем да сме както от едните, така и от другите. А какви да сме - решаваме абсолютно сами. Нашата игра е много по-близка до първите, отколкото до вторите.

И докато тук трима души мрънкат, над 100 вече са се включили в играта. 3% мърморковци е даже много добър процент, който абсолютно можем да игнорираме

Добре. Честна пионерска - вече в края на годината ще казваме, че "дължим всичко на феновете", само ако всеки от тях е получил даром по 10 покани Front of stage, 5 шапки, 2 тениски, 10 литра олио, 10 килограма брашно и 20 консерви с русенско варено, дори без да се е регистрирал в каквато и да е наша игра
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FaceCook 17.11.2017 19:28:04 + 5 9
Концепцията на това да си благодарен не се изразява да си получил нещо преди това. Аз съм благодарен, че има такъв сайт (без да съм спечелил каквото и да е от тук, и без да имам нуждата от това), но не съм благодарен, че се списва от хора които не се благодарни, че го посещавам, само защото така печелят по-малко пари (а не никакви), отколкото ако участвам в рекламната им кампания.

Ако това не схващате значи сте много далеч от истината... Жалко. Наричате ме мрънкач, но ако беше и вярно, щях да влизам в сайта и да се подвизавам с никове облечени в елечета и обути в терлици и да пълня сайта с тъпи коментари. Тоест нямаше да го ползвам по предназначение всеки ден откакто бяхте Про-Рок.

Но пък вие знаете най-добре... нали сте медия. Работодателя ви свежда всичко до една статистика и тегли чертата в края на месеца. Наближават празници, заплатите вървят, затова нека да буустнем с една кампанийка "у Фейса", пък който не участва е педал... или червен... или по-лошо - иска да спечели без да е дал преди това. Шибаняк!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 17.11.2017 20:45:40 + 12 5
Нека сложим нещата на кантар: Какво получавате Вие и какво давате и какво получаваме ние и какво даваме.

Вие давате посещение. Със сигурност посещавате и много други сайтове и правите други неща в Интернет. Нашият сайт е един от многото, които посещавате. Той не изисква нищо специално - регистрация, заплащане или каквото и да е допълнително действие/усилие. Влизате и четете/разглеждате.

Ние даваме разнообразна и богата информация, на практика - денонощно. Освен преводни материали, даваме и авторски публикации, снимки, репортажи, интервюта и др. Репортажите и снимките най-често излизат на сайта по-малко от 24 часа след дадено събитие. Това са минимум двама души, които са пътували (често и до други градове), на събитието са били не просто като фенове, а като отразяващи, след това не са спали половин или цяла нощ, за да можете на сутринта да прочетете репортаж и да разгледате снимки.
Това са и хора, които без изключение имат друга (нормална/стандартна) работа и всичко, което правят за сайта, е в свободното им време.

Е, кой дава повече и кой трябва да е по-благодарен? И в какво се изразява нашата неблагодарност? Че сме пуснали поредната игра във Фейсбук, при положение, че всички наши игри са във Фейсбук от много години? Голямо прегрешение и много нагло, нали? При положение, че можете да си направите абсолютно празен откъм съдържание профил и с каквото си искате име и да участвате в абсолютно всички наши игри. Голямо усилие...
Ами направо се оплачете в Съда по човешките права! Наистина това нашето на нищо не прилича!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FaceCook 18.11.2017 00:30:13 + 5 12
"(...)Вие давате посещение.(...)"

Ами да, но не ви посещавам само, аз ами хиляди хора ВСЕКИ ДЕН. Вие предлагате стока, ние я купуваме. Само дето има неща на витрината, които не се продават, а се предлагат заедно с услугата, и едно от тях е уважението. Уважението и отношението към клиента са по-важни от самата стока в някои случаи. Ако за вас важи принципът, че "клиента има право... да си плаща" не се различавате от всички останали. Не очаквам да изживеете катарзис или да ви запука за мнението на един "мрънкач" (нали така беше), аз съм само част от статистиката в края на месеца и годината за хората, които ви четат.

"(...)Е, кой дава повече и кой трябва да е по-благодарен? И в какво се изразява нашата неблагодарност? Че сме пуснали поредната игра във Фейсбук (...)
При положение, че можете да си направите абсолютно празен откъм съдържание профил (...)"

Чисто и просто неблагодарността ви е към останалите читатели извън социалните мрежи - читателите на този сайт, с който започнахте преди години. Обиждате тях с подобни разсъждения - "те да си направели кухи профили еди къде си, а не ние да им дадем възможност да не се налага да го правят". Показва колко ги цените, показва го нагледно. Що не вадите статистики от Фейсбук, ами обяснявате кои били най-четените новини на сайта, колко уникални посещения на сайта имало и коментари на новини пак в същия този сайт? Що не вземете да го закриете сайта и да останете по един гол...Фейсбук с игри и лайкове - пускайте там снимки от репортажи и новини, пък да видим...

След като толкова не е проблем потребител да си направи кух профил, защо да е проблем да има игри и тук - пак ще си получите парите от реклама във Фейсбук така или иначе, без значение дали ще спечели някой от там или от сайта.

Кажете честно, едно време така ли гледахте на феновете си - като на касички? И не, че сравнението е най-доброто, но... Стив Джобс беше уволнен от собствената си компания преди време, защото беше започнал да работи срещу нея в известен смисъл. Интересно ми е дали не може да се случи и при вас нещо такова... знаете, няма нищо сигурно в тоя живот, днес си на върха, утре... Понякога е достатъчно да разкараш един човек, за да потръгнат нещата, пък бил той и шефът, защото шефът в един момент също се сдобива с шеф и май случаят с този сайт е точно такъв...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 18.11.2017 09:11:20 + 11 7
Ами да, а Вие говорител ли сте на останалите хиляди хора, които ни посещават ВСЕКИ ДЕН? Кога и как Ви избраха? 97% от тези хора просто участват в игрите без много шум. И хилядите други, които ни посещават, как по-точно придават тежест на Вашето мрънкане?

Купувате стока... Пълни глупости. Всичко, което предлагаме и което коства огромни усилия на екипа, го получавате абсолютно безплатно. Ако го купувате, отговорете на най-елементария възможен въпрос - колко сте похарчил за нашата "стока" в последната седмица, месец, година? Посочете сума!

И на всичко отгоре, на огромния информационен ресурс, който получавате безплатно, даваме възможност да спечелите, отново безплатно, покани, мърчандайз, мийт ен грийтове и др. И вече десетки хиляди хора са участвали в тези ни игри. Никой от тях не е получил и едно единствено рекламно съобщение или данните му да са ползвани по какъвто и да е начин след това. А 3% от посетителите ни мрънкат и твърдят, че е "неуважение" да правим игрите във Фейсбук. Само че както вече установихме, тези три процента не са клиенти. Те не плащат по никакъв начин. И поради тази причина са най-обикновени мрънкачи.

Първо се оплаквахте, че Фейсбук искал скъпоценното Ви истинско име. Оказа, че не е задължително да им го дадете, за да участвате в нашите игри. Но пак е ОГРОМЕН проблем за Вас Сигурно ще Ви струва часове каторжен труд или стотици/хиляди левове, че и кой знае какво още... За времето, което изхабихте за ставащата все по-голяма "епистоларна шитня", можехте 100 Фейсбук профила да си регистрирате

А за какви касички и прочие измислици говорите, не знаем Изобщо не сте наясно с механизмите на рекламните ни игри, а май и с най-простите процеси на покупко-продажба.

Но моооля ви, не се ограничавайте с мечти! Превърнете ги в реалност! Извадете пачките, купете цялата група сайтове, уволнете когото трябва и напревете най-най-най-важното - игри не във Фейсбук. И нещата така ще потръгнат, че сайтът ще излети в Космоса
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unbiased 19.11.2017 13:53:02 + 7 10
Брей, сега и мрънкач съм бил.. И какво толкова съм измрънкал? Обадих се не за да искам да си променяте практиката, а защото иронизирахте колегата отгоре, Прав е Facebook, никакво уважение нямате към посетителите си. Чета ви от 10 години и отдавна осъзнах, че не съм ви в таргет групата вече, щом нямам фейсбук профил, и пак си ви чета. И ви казах, че ми е ясно защо е така, при положение, че целият свят прави игри в социалните медии. Ама ме дразни как се подигравате на тези 3%, които не искат да се присъединят към 97-те. Да бяхте отвърнали на човека с нещо като "за съжаление това е положението, спонсорите това искат, хората са главно там, така работи интернет в днешно време", нещо такова.. Така щяхте да спестите цялата ненужна дискусия. Отново, желая успех на участващите.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 19.11.2017 14:34:33 + 13 7
Приемаме, че читателите ни (или поне повечето от тях) са по-умни, за да трябва да им обясняваме, че правим игрите си във Фейсбук, защото такива са съвремените тенденции.
То е като да обясняваме защо поддържаме сайт, а не разпространяваме информация написана на ръка с мастилница и паче перо върху папирус

Ще дадем най-простия възможен пример:
Игра в супермаркет - ако си купите два шоколода по 5 лв., печелите трети безплатно.
Ауууу, каква дискриминация и неуважение към хората, които не могат да си позволят да отделят 10 лв. за шоколад или нямат толкова пари в себе си....
С такива и много други подобни игри се сблъсквате многократно почти всеки път като влезете в магазин, нали? Викате ли управителя, за да недогувате и да му обяснявате как не уважава клиентите си?

А нашата игра не изисква покупка. Не изисква нищо повече от няколко операции на компютъра, които могат да бъдат направени за по-малко от 5 минути и не струват нищо. И няма никави последствия, за разлика от 90% от стандартните Фейсбук игри. Т.е., както вече казахме, след това няма да получавате рекламни съобщения или по друг начин информацията ви да бъде използвана.

Къде е неуважението тук?

И, да, всеки който мрънка по този повод, е мрънкач

Хубаво сте го казали - четете ни 10 години. Обърнете внимание на думата "чета". Вие тук идвате, за да получите информация. С всяко Ваше идване ние Ви даваме нещо. За 10 години едва ли някой може да изчисли колко пъти и какъв обем интересна и ценна информация сме Ви дали. Вие можете ли? И след като сме Ви дали толкова много за толкова дълго време (при това напълно безплатно), какво неуважително има в това да правим игрите си във Фейсбук? Това, че още едно от нещата, които даваме, не е директно достъпно? Къде е неуважението тук?

Утре ще поискате да отворим домовете си и да дойдете и да вземете каквото си харесате. Е, поне можем да бъде спокойни, че ако направим вход с Фейсбук профил, поне Вие и останалите 3% няма да ни ограбите
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unbiased 19.11.2017 15:24:17 + 7 11
Неуважителното е отношението ви, не маркетинговата ви стратегия. Това се опитах да обясня. Човекът преди мен отправи критика, а вие го иронизирахте вместо да му обясните нещо с 2 думи. Сега казвате, че не сте му обяснили защото не бил достатъчно умен? Ето това е неуважителното... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 19.11.2017 15:33:53 + 10 7
А може би след трите емотикона в коментара си трябваше да сложим и надпис с шрифт 72 пункта и болд "ШЕГУВАМЕ СЕ", за да е ясно на всички. Въпреки че сигурно и тогава пак щеше да има мрънкане Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лудият шапкар 20.11.2017 22:38:57 + 1 9
Само напълно луд човек би си позволил да спори с Учителя Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 21.11.2017 07:52:36 + 9 5
Нали?



Официално заявяваме, че това е ШЕГА. Да не каже сега някой, че не уважаваме читателите си и ги заплашваме с пистолет!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".