Marco Mendoza на "The Brava Balkan Fest" в село Дъбрава (21-22 септември)

9 авг 2018, 13:43 ч. 1656 / 7 12
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Рок фестивалът The Brava Balkan Fest, който се провежда за четвърта поредна година в благоевградското село Дъбрава, има промяна в датите на събитието, които първоначално бяха обявени за 07-ми и 08-ми септември. Фестивалът се измества с две седмици по-късно и окончателните дати са 21-ви и 22-ри септември. Промяната се извършва по молба на хедлайнера на фестивала - Marco Mendoza, който е получил покана да записва с Carlos Santana. Mendoza е смятан за най-добрия действащ бас китарист в света и е с изключително натоварена програма, като пристига в България специално за The Brava Balkan Fest 2018.

Участие в четвъртото издание на The Brava Balkan Fest ще вземат още сръбската рок група Hadzi prodane duse, които са победители от петдесетото издание на най-стария рок фестивал в Европа - Gitarijda Zajecar, Saints 'N' Sinners от Турция, The Bullets от Гърция, Last Expedition, които са една от най-добрите рок групи на Македония.

По традиция на фестивала в Дъбрава ще бъде дадена възможност за изява на две млади и изгряващи рок банди, с които ще стартират фестивалните вечери. За втора година ще се организира детска рок академия, тя ще бъде водена от преподаватели на Rockschool.bg.

Организатор на музикалното събитие е "Асоциация за европейско развитие на българското село" с партньорството на Община Благоевград и Фондация Америка за България.

 



Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Базил 10.08.2018 10:37:54 отговори + 0 1
Аве къде се сравнява без Джоя,а? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 10.08.2018 00:33:54 отговори + 1 0
Както е по традиция, 80% от коментарите нямат нищо общо с новинката. Това е забавно, аз също поствам дивотии при първа възможност И бае Кире си е ОК! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Димо от Мастило 9.08.2018 18:35:19 отговори + 5 1
Мисля да основа пост-слъдж-метъл банда на име Baye Keeregh! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

yyyyyyyyy 9.08.2018 17:04:58 отговори + 6 3
Айде баннете този мало*мник Бай Кире най-накрая! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 9.08.2018 16:52:18 отговори + 4 1
В моя малък свят няма по-велик басист от Били Шийън. Но това си е моята истина и не ме интересува кой кво говори Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Бай Кире 9.08.2018 16:53:50 + 1 5
Ето. Точно и ясно. Толкова ли е трудно?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 9.08.2018 16:45:53 отговори + 2 4
Уважаемий ЕКО-Дранголник, от твърде сложната Ви мисъл (развита в последния Ви пост), долавям, че споделяте посоченото от мен в началания пост. Следва цитат (не скролвайте нагоре): "Контрабасистът Веселин ЕКО Василев не смята така". След като музиката не е състезание, няма как Марко да е най-добрият. А и не съм го твърдял (сега вече скролнете, за да се уверите). А да наричате беседите за изкуството "драчене", не приемам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 9.08.2018 14:20:22 отговори + 4 7
Марко Мендоза може и да е смятан за най-добрия действащ басист на света, но контрабасистът Веселин "Еко" Веселинов не смята така. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Veso 9.08.2018 15:37:07 + 5 0
... И не само той ...
Нали трябва и този фестивал да е с нещичко номер едно ...
Пък и "те" предвидливо не споменават според кого е ...
По-професионално щеше да е споменато с кого свири и е свирил М. Мендоса.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Drangolnik 9.08.2018 15:45:25 + 2 4
Така ли съм казал, че не смятам?....А случайно на Вас , Бай Кире да съм казал какво смятам? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 9.08.2018 15:53:52 + 2 4
Скъпи Drangolnik, предлагам да не си играем на гатанки и недомлъвки, подпъхнати с въпросче (само предлагам). Предлагам недвусмислено тук да споделите кой, според Вас, е най-добрият действащ басист. И всичко е точно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Drangolnik 9.08.2018 16:37:46 + 2 0
Освен да приветствам завръщането на Бай Кире в редиците на дървените философи-друго не мога да направя.... А, мога да кажа нещо/ако Бай Кире позволи , разбира се ,по-низши създания, също да се изкажат по въпроса/. Всъщност музиката никога не е била състезание. Най -добър , най-бърз, .....никакво значение няма. И ако все пак искаш да запазиш състезателния тон ще ти предложа да послушаш малко Били Шийън, Джон Мюинг и т.н. .....и предлагам да спрем да си говорим"Кой е най-добрия" и да седнем да послушаме МУЗИКА! А за такива като теб си има специално място. Нарича се парламент-там много се говори, нищо не се казва и основната цел на занятието е просто да се драчиш с другия. Успех на следващите избори! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".