"The Brava Balkan Fest" с български и чужди трибют банди на 1-2 септември

7 авг 2023, 13:49 ч. 2104 / 2 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Музикалният фестивал The Brava Balkan Fest се завръща на 1-ви и 2-ри септември с осмото си поредно издание и според организаторите ще изненада сериозно меломаните. Тазгодишното събитие е адресирано към почитателите на здравия рок и метъл, който е добре познат на всички. Името на феста ще бъде допълнено от пояснението Tribute mode, тъй като бандите, които ще се качат на сцената са официални tribute групи на оригиналните такива.

Гостите на The Brava Balkan Fest ще могат да се насладят на изпълненията на Basket Case/Green Day, Reckless Roses/Guns'N'Roses, ZZ Copy/ZZ Top, The Unforgivens Metallica/Metallica. Изпълнителите са от Унгария и Италия, и са за първи път пред българска публика.

Традиционно на сцената на The Brava Balkan Fest се дава възможност за изява на млади и перспективни български банди. Тази година няма да бъде по-различно и две български групи ще открият фестивалните вечери.

Тези от Вас, които са посещавали фестивала знаят за възможностите, които предлага местоположението. За останалите ще повторим, че къмпинг зоната е безплатна, а близостта на събитието до Благоевград, само на 4 километра, дава преимущества за комфортно пренощуване в местните хотели, а защо не и за запомнящо се афтърпарти.

Приключенски настроените могат да пристигнат яхнали мотори и да останат под открито небе в топлите септемврийски нощи обсипани с ярки звезди.

The Brava Balkan Fest се провежда при вход свободен!

 

the brava blakan fest 2023

още за:

The Brava Balkan Fest


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Барба 11.08.2023 21:24:05 отговори + 0 0
За "вход свободен " , толкова. България е " най-фестивалната" държава Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Борко 8.08.2023 14:47:33 отговори + 1 1
Да живее халтурата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".