Marilyn Manson казва, че кариерата му потъва и получава смъртни заплахи

18 ное 2022, 09:52 ч. 1226 / 64 10
пред./следв.

   Според "TMZ", американската шок-рок звезда Marilyn Manson е депозирал документи в съда, в които се оплаква, че кариерата му потъва и все още получава смъртни заплахи след като поне 15 жени, между които бивши приятелки и служителки на музиканта, го обвиниха в сексуално насилие и тормоз.

   53-годишният Manson твърди и че се чувства изключително потиснат, тревожи се непрекъснато, депресиран и притеснен е, а и страда от безсъние. Освен това, той е бил принуден да закрие лейбъла и агенцията си, бил е изхвърлен от музикалните и др. компании, както и от музикалните и бизнес кръгове в Холивуд.

   Същевременно Marilyn Manson не може да прави турнета и изнася концерти, като участията му са отложени за безкрайно време. Той не може да издаде книгата си, а картините му са се обезценили...

   Музикантът е изгубил две роли в киното, а имиджът му е изключително пострадал. Още от началото на обвиненията към него, поставено от бившата му годеница Евън Рейчъл Уд, Manson категорично отрича всичко и твърди, че е набеден. Той дори заведе контрадело за клевета и нематериални щети срещу актрисата.

 

marilyn manson

още за:

Marilyn Manson


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 21.11.2022 20:47:31 отговори + 1 2
Хайде научете се да правите разлика когато един мъж е обвинен/оклеветен от 1 жена или от 15. Харви Уайнстайн да ви говори нещо? Сравнявахте ли неговия случай с Клинтън и Джони Деп? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Експерт 21.11.2022 17:42:11 отговори + 1 0
Американска му работа. Още от времената на Клинтън там периодично изникват такива обвинения. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 18.11.2022 19:21:37 отговори + 3 0
Някой те излъгал, че възрастни хора не могат да са звезди ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Млад човек 18.11.2022 18:47:14 отговори + 0 13
Кой е този възрастен чичко с тройната гуша и арлекинести очи? Некоя звезда ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тори Кейлър 18.11.2022 22:18:34 + 9 0
Споко, старостта най-вероятно няма да подмине и теб. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Svensson 18.11.2022 12:25:12 отговори + 14 7
Тоз фарс трябва да спре, по целия свят.
С амбър хърд видяхме какво стана и видяхме като лъжеш в съда последствията.
Лошото е, че и при Менсън се разигра подобна грозна сцена.
Не говоря кой колко е крив и прав, едва ли Менсън е света вода, но нека се абстрахираме.
Не ми е ясно как след n на брой години по-късно от времето, в което си бил във връзка с някого решаваш, че си бил насилван и какво ли не и хоп, изведнъж ще го съдя.
Че и още сума ти народ ще намеря да го съдим заедно.
Да не говорим, че Менсън и Депп са в приятелски взаимоотношения и някак виждам връзка заради сходствата между случаите им, но може би е ненужна конспирация, в която няма нужда да се влиза.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Феникс на грил 18.11.2022 15:19:02 + 7 3
Дребната подробност е, че в конкретния случай Менсън е доста по-близо до Амбър Хърд, отколкото до Деп, доколкото извършеното от него насилие беше потвърдено от доста хора - включително Трент Резнър. Викам да не се правим, че Менсън е някаква невинна жертва, защото той не е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 18.11.2022 17:39:27 + 4 7
Конкретно при това тъпо парче, сам си е надробил всичко и е заслужил многократно сегашното си положение. Освен Резнър, също и Уес Борлън разказа за видяното насилие. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 18.11.2022 11:06:50 отговори + 6 11
Горкичкият насилник милионер. Жив да го ожали човек... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kveben 18.11.2022 10:34:07 отговори + 8 1
Честно казано мислех, че получава смъртни заплахи още от 90-те. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".