ODD CREW анонсираха акустично турне и собствена марка вино

18 ное 2022, 12:11 ч. 504 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Odd Crew с акустично турне и собствена линия вино.

Odd Crew обвиха, че ще свирят в няколко български града през месец декември. Групата ще представи песни от албума "The Lost Pages", както и нови акустични версии от настоящия албум "Dark Matters (Part I)".

Ето и датите:
08.12 - Varna Live Club, Варна
09.12 - Melon, Велико Търново
10.12 - Max Club, Русе
16.12 - Bar Target, Бургас
17.12 - Rock Bar Download, Пловдив
20.12 - Club Terminal 1, София
21.12 - Club Terminal 1, София

Билетите вече са налични в системата на EpayGo и на всички каси на EasyPay в страната.
Линк към билетите:
https://epaygo.bg/3070800333

Другата новина около бандата е пускането на собствена линия червено вино Odd Crew Cabernet Franc, което е в колаборация с винарска изба Одесос. Виното ще бъде в ограничени количества - 300 стандартни бутилки от 0,750 л и само 5 големи бутилки от 5 л.

Малко, след като участваха в бутилирането, от групата коментираха:
"За нас беше изключително интересно да научим целия процес, както и да разберем, че момчетата от винарска изба Одесос правят вино със същата страст, с която ние създаваме музика – с любов и внимание към всеки един детайл."

Всяка линия вино на Одесос е от едно конкретно, внимателно подбрано лозе от варненския регион, като гроздето за Odd Crew Cabernet Franc е отгледано в местност Бабука до с. Ветрино. След това е отлежавало 8-9 месеца в български дъбови бъчви и от октомври месец насам вече е бутилирано и отлежава в стъкло. През месец декември процесът ще бъде напълно завършен и виното ще стигне до всеки поръчал си.
От днес започва предварителната продажба на официалния сайт на винарска изба Одесос.

https://linktr.ee/wineodessos

 

odd crew

още за:

Odd Crew


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".