Marilyn Manson подготвя "твърд Arma-goddamn-motherfucking-geddon"

20 мар 2009, 11:42 ч. 92 / 2 5
пред./следв.
Колегите от британското списание "Kerrang!" успяха да се доберат до мистър Marilyn Manson и да го разпитат за задаващия се нов студиен албум на групата му. Както ви съобщихме наскоро, дискът ще е озаглавен "The High End of Low" и ще се появи на 18 май чрез "Interscope Records", а за създаването му са допринесли завърналият се в редиците на проекта басист Twiggy Ramirez и продуцентът Sean Beaven, отговорен за звученето на може би най-хитовия албум на Brian Warner и компания, "Antichrist Superstar" (1996).
   От интервюто става ясно, че "The High End of Low" ще съдържа 15 песни, някои от чиито заглавия гласят "I Want to Kill You Like They Do in the Movies", "Arma-goddamn-motherfucking-geddon", "Devour", "Four Rusted Horses" и "We're from America". Известно е и заглавието на последното, 15-о парче в албума - "15" - определяно от самия Manson като "най-важната песен, създавана от групата ми. Това е най-необичайната композиция, която някога съм чувал."
   "Песните в този албум са до голяма степен автобиографични, но същевременно са и напълно самостоятелни истории, както в "Antichrist Superstar". Освен това са подредени в реда, в който бяха написани...", продължават откровенията на скандалния американец пред "Kerrang!", като не е спестено и собственото му описание за звученето на "The High End of Low": "Китарите звучат като втвърдената пишка на Twiggy, именно затова определям целия албум като "твърд", не като "тежък"."

Благодарности на: WeltherrschafT

още за:

Marilyn Manson


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 24.03.2009 13:19:41 отговори + 0 0
като втвърдената пишка на Twiggy хаха на тоя сигурно и Азис му завижда на идеите хаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kooti 20.03.2009 22:09:33 отговори + 0 0
Кери може и да е тлъст,ама пак си е готин! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

August Daibelschmidt 20.03.2009 19:45:50 отговори + 0 0
Ооо, този е зъл. Почти колкото Кери Кинг. Но далеч не е толкова тлъст. Все още, де. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.03.2009 15:07:22 отговори + 0 0
тоя е голема смешка
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fak_yu! 20.03.2009 12:12:00 отговори + 0 0
Чакам изрода с нетърпение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".