Дарк фентъзи приключението "Стражите на съзвездие Пентаграм" е към своя финал

20 мар 2009, 13:48 ч. 209 / 2 2
пред./следв.
Тази неделя (22 март) на честотата на радио "София" (94.5 MHz) ще можете да чуете финала на риалити романа "Стражите на съзвездие Пентаграм", чийто главен координатор и капитан на писателския отбор е нашият автор Адриан "Maldoror" Лазаровски. След десет изпълнени с напрежение и зловещи събития глави, всяка от които представена от различен автор, от 16 часа ще прозвучи финалът на романа, разказан лично от Лазаровски. Онези, които са пропуснали част от историята, трябва да се настроят на нужната честота час по-рано, понеже между 15 и 16 часа Адриан ще направи резюме на всичко, случило се до този момент. Ако не разполагате с радиоприемник, можете да слушате радио "София" и онлайн.
   В най-скоро време "Стражите на съзвездие Пентаграм" ще бъде издаден под формата на луксозен комикс в 64 пълноцветни страници, дело на най-добрата печатница в България. А в края на лятото риалити романът ще излезе и като книга, придружена от компактдиск с най-интересното от радиопредаванията, какъвто беше случаят и с криминалния риалити роман "Четвъртият идва винаги пръв".
   На комикс ще излезе и романът, сътворен от десетте писатели-разказвачи по време на ексклузивния шоу-спектакъл "Голямото писане". Жребият определи заглавието да е "Бургас, морето и чехкините", а жанрът – сапунка. Въпреки високата летва обаче, всички автори се представиха блестящо, както ще си проличи и от предстоящото издание.
   Тази събота, 21 март, Адриан Лазаровски ще представи риалити романа "Стражите на съзвездие Пентаграм" и пред публиката на ежегодните награди на Националния клуб за фентъзи и хорър. Церемонията ще се проведе в Младежкия дом на улица "Кракра" 2А от 15 часа. Вход свободен.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kooti 20.03.2009 22:06:55 отговори + 0 0
Много добра идея е излизането му на луксозен комикс и книга с компактдиск!Good old books are our best friends! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Миле 20.03.2009 18:38:23 отговори + 0 0
Няма ли да го направите и на рок опера по светлия пример на Мановар ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".