Marilyn Manson се разделя с лейбъла си заради слаби продажби

3 дек 2009, 16:26 ч. 238 / 2 9
пред./следв.
Marilyn Manson се е разделил с дългогодишния си лейбъл "Interscope", след като компанията е била разочарована от слабите продажби на последния му албум "The High End Of Low" (ревю). Дискът продаде 49 000 копия за първата седмица след издаването си в САЩ, като до момента бройката е нарастнала до 121 000. Това явно е крайно недостатъчно за апетитите на "Interscope". Самият Manson споделя, че прекратяването на договора с лейбъла го е накарало да осъзнае в каква степен компанията му е "връзвала ръцете" откъм креативност. В момента шок-рокера а на турне с групата си, като музикантите вече са започнали да нахвърлят идеи за следващ албум. Бъдещият диск може да се появи "по-скоро от очакваното".

още за:

Marilyn Manson


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


BizkiT 4.12.2009 22:25:10 отговори + 0 0
Фред Дърст добре му е бил шута ^^ То менсън от години насам не е каквото беше... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.12.2009 14:02:45 отговори + 0 0
Проблемът с разбирането и въз/приемането на ММ си е личен за всеки. А той е стожер, голям! Все пак е от школата на Трент. Последните 2 албума са по-слаби, но я си помислете ако ги беше издала някоя БГ банда?! Особено ако е замесено и някое известно име...малееееееей! Щяхме да четем колко е гениално, уникално, истинско, безкомпромисно, дълбоко, интелектуално; след 20 години щеше и бенефис да има...Е, да ама, ММ сам си вдигна летвата толкова високо с Антикрайст и Холивуд и сега няма как да се надскочи, а и едва ли е нужно да го прави. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bizarro 4.12.2009 00:06:11 отговори + 0 0
Само дето никой не те пита, нали?
Добре, че има коментари в новините, че сам да си кажеш
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.12.2009 23:49:17 отговори + 0 0
пък като почнете с "ти като направиш тва което баба ми е направила" и т.н. просто забивате всички в земята с аргументи. хаха. и на мен ми Е безразличен. хаха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bizarro 3.12.2009 23:44:41 отговори + 0 0
@Hyper - предпоследният албум вярно е бавен, но е страхотен (за феновете на ММ като мен), тъй че нека не го приравняваме с последния.
@gotica - по този начин само му сваляш шапка Виж, ако беше казал, че ти е безразличен...
@metal-core - сигурен съм, че ти един албум не си издал, който да е продал поне 4,000 копия. Дори коментарът ти тук няма да продаде много
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


hyper 3.12.2009 22:56:16 отговори + 0 0
Той да пробва да направи нещо още по-слабо, айде един по-бавен албум се преживява, ама два... е не, благодаря! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gotica 3.12.2009 18:43:29 отговори + 0 0
мразя го тоя боклук.дано скоро се махне от бизнеса Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Моето име 3.12.2009 18:03:31 отговори + 0 0
Незнам кой ви е източника, но нито в сайта на Interscope, нито в официалния сайт на MM се споменава за подобна новина. В сайта на лейбъла все още се представят като техни клиенти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal-core 3.12.2009 17:05:45 отговори + 0 0
Ми как няма да има слаби продажби,като последния албум е толкова заспал,че повече няма накъде.Някакви заспали флегматични песнички.Едно запомнящо се парче няма.Никаква следа от звученето до 2004-а.Никаква провокация.Скука отвсякъде.Още един такъв албум и не 40 000,ми 4000 няма да продаде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".