Marilyn Manson уволни басиста Twiggy Ramirez заради обвинения на бивша негова приятелка

25 окт 2017, 08:38 ч. 1149 / 5 14
пред./следв.

   Преди няколко дни Jessicka Addams (JACK OFF JILL) отправи публични обвинения в социалната мрежа "Фейсбук" срещу бившия си приятел Twiggy Ramirez (чието иснинско име е Jeordie White), дългогодишен басист на Marilyn Manson. Тя твърди, че е била изнасилена от Ramirez и цялата им връзка през 90-те години на миналия век е била доста бурна. Басистът все още не е отговорил на обвиненията, а и направени по този начин, те нямат официален характер.

   Въпреки това обаче Marilyn Manson обяви, че е решил да се раздели с Twiggy. Той ще бъде заместен на предстоящото турне. "Желая му всичко най-добро" и "Това е тъжен ден", коментира шок-рокерът.

 



Коментари   (14)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Лаптопаджия 25.10.2017 15:24:13 отговори + 9 15
WeRock.bg поредната жълта новина... нито Менсън казва, че заради това го уволнява, нито пък въобще нещо по казуса с изнасилването е доказано. Тея момчета се познават от около 93-та година и са работили заедно почти през цялото време. Та едва ли на базата на обвинения и слухове и от днес за утре са били решени нещата. А и непоследък е модерно да се ровят подобни неща в щатите станали преди 20 години. Момичето търси своите 15 мин слава, които така и не е успяла да намери с неуспешната си група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 25.10.2017 15:40:04 + 12 7
Коя беше предишната? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лаптопаджия 25.10.2017 16:45:12 + 6 9
В новината 10-те най-четени новини за Септември 2017 от номер 6 до номер 10. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 25.10.2017 16:56:22 + 10 5
Да видим... Приемаме, че това са предишните "жълти" новини. Най-скорошната от тях е от 28 септември. Днес е 25 октомври. В този интервал (почти цял месец) сме публикували над 280 други новини.
Какъв по-точно Ви е проблемът?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лаптопаджия 25.10.2017 17:31:17 + 4 9
Проблемът е ясен, а едно от решенията е да разделите новините в едната си част на кой каква музика е издал, къде ще свири и подобни, а в друга част кой от какво е болен, урял, повръщал, кого е изнасилил, с кого се кара по туитър и т.н.
Така тези, които идват за праведни музикални новини ще си ги четът без да трябва да филтрират жълтините и обратно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 25.10.2017 17:39:38 + 8 5
Ако проблемът беше ясен, нямаше да питаме. Та, какъв точно е проблемът?

Казвате, новините за смъртта на музиканти трябва да ги отделяме в раздел "жълти". Отива си Леми Килмистър и "праведните" читатели, които искат да четАт само "праведни" новини, пропускат тази. Подобни примери можем да даваме много...

А може би проблемът е, че не пишем достатъчно съдържателни заглавия. И Вие, виждайки някое заглавие, не знаете дали новината е "праведна" или не и сте ПРИНУДЕН да я прочетете. Това ли е проблемът?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Toto 2 25.10.2017 19:47:36 + 7 3
Някакъв, който пише "четът" ви учи как да си редите новините. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лаптопаджия 25.10.2017 20:28:25 + 3 7
Toto 2, отивай на олимпиада по правопис с другите зубрачи и не ме занимавай с компетентното си мнение. Шси пиша какт си искъм.

Иначе проблемът е, че сте превели набързо една новина (TWIGGY RAMIREZ Fired From MARILYN MANSON's Band After Ex-Girlfriend's Rape Accusation) без дори малко да помислите какво пище и как звучи. Явно бройката новини е по-важна. Като цяло няма никакъв проблем с вас и си чета каквото си харесвам тук (я за някоя нова румънска банда, я за някой ъндърграунд фест, я за някой концерт на бутикова банда, която видиш ли нямало да събере 100 човека в Mixtape - все интересни неща). Големите световни новини така или иначе първо пристигат по големите сайтове и мрежи и ги знаем преди да ъдат публикувани тук. Но такива безумици, като представянето на тази новина, ме изненадват понякога. Хуаво е да има кликове на сайта ама.... Толкова от мен живи и здрави!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 25.10.2017 20:59:05 + 3 0
Добре-е-е... Я да видим първия друг текст, който ни попада, с нещо "after" друго нещо...

Nikki Sixx, who was once declared clinically dead after overdosing on heroin

Тук дали "after" означава единствено и само "след"? И ако преведем "е бил в клинична смърт заради свръхдоза хероин" не е правилно?
Ако, според Вас, в случая с Менсън няма връзка между двете неща, то медиите от всякакъв вид по света щяха да изобилстват от новини "... уволни ... след като вторият пусна снимка на кучето си във Фейсбук"...
Помислете малко, тъй като явно сте се засилил към олимпиада по английски език
И тогава може да се изненадвате по-рядко

Големите световни новини пристигали първо по големите сайтове и ги знаете преди да бъдат публикувани тук. Добре-е--е-е. Сигурен ли сте, че си ги превеждате правилно, тъй като с това разбиране на английския, както казва Дейв Мъстейн, може би Вашето е по-скоро fiction
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лаптопаджия 25.10.2017 21:38:58 + 1 6
Не съм оспорвал коректността на превода, а невярното най-вероятно съдържание на новината. Къде Менсън е казал, че уволнява Туиги заради, поради, след ... тези обвинения? Покажете досноверен източник и с радост ще се извиня. До тогава тая новина си остава жълта клюка по сайтовете.
Английския ще си го мерим като идем на олимпиадата
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 25.10.2017 22:04:40 + 4 0
Не, не го е казал. И? Това прави заглавието точно колкото невярно толкова и вярно. Защото не е казал и обрабтното, нали? Всъщност, долкото:
а) Басистът е уволнен, а не напуска по свое желание или с взаимно съгласие
б) Уволнението се случва само дни след обвиненията
Е значително по-вероятно причината да е тъкмо това. И след като днес цял ден големите сайтове и мрежи изобилстват от подобни заглавия, а Менсън не е казал и че не това е причината - още по-вероятно да е тъкмо така.

В основата на новината е факт - Туиги е уволнен. Друг факт - няколко дни след въпросните обвинения. Свързването на тези два факта не я прави жълта.
Но във Вашето странно разбиране за жълти новини отдавна вече сме се убедили
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 25.10.2017 22:29:44 + 2 0
А ето и нещо ново:

After Addams made her allegations however, Manson added on Instagram: "This is a sad day. I knew Jessicka and Jeordie had a romantic relationship many years ago and I considered and still consider Jessicka to be a friend. I knew nothing about these allegations until very recently and am saddened by Jessicka's obvious distress."

И тук не казва директно, че затова е уволнил Туиги. Но дали твърдението, че това е причината, не стана поне два пъти по-вероятно?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Somebody 25.10.2017 23:03:26 + 2 0
Ето ти оригинал на английски:http://loudwire.com/marilyn-manson-parts-ways-twiggy-ramirez-after-rape-accusation/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Toto 2 26.10.2017 00:06:50 + 3 2
Като всеки неграмотник "щял да пише както си иска". Аз пък ще пиша каквото си искам. Върви на олимпиада по глупост. Български не знае, а седнал да учи хората на английски. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".