И четиримата членове на DECAPITATED се обявиха за невинни по обвиненията в отвличане и изнасилване

24 окт 2017, 23:21 ч. 1088 / 8 0
пред./следв.

   Rafal Piotrowski, Hubert Wiecek, Waclaw Kieltyka и Michal Lysejko - четиримата членове на полската дет метъл банда DECAPITATED - не се признаха за виновни пред съда по обвиненията в отвличане и изнасилване на фенка след концерта им в американския град Спокан, Вашингтон на 31 август. Те са пледирали за невинност на английски език и не са правили коментари или давали изявления.

   Музикантите са в ареста и на всеки от тях е определена гаранци от 100 000 долара. Контактите по между им са забранени, като предстои съдът да разгледа всички събрани по делото доказателства и да вземе решение.

   DECAPITATED отмениха всичките си насрочени концерти, независимо колко напред във времето са. Така още през септември те отпаднаха от шоуто на KREATOR и DAGOBA в София през януари и ще бъдат заместени от сънародниците си VADER.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".