"Мъртва зона" се завръща в ефира на радио "Менес"

24 авг 2010, 08:43 ч. 146 / 3 7
пред./следв.
След тримесечна ваканция предаването за метъл музика на радио "Менес" се завръща в ефира на 103,8 FM от 1 септември. От екипа обещават и този сезон най-вече много музика, интересни новини, всеобхватни интервюта и др. Предаването се излъчва всяка сряда от 22:00 ч. за Силистра и областа и онлайн за останалия свят.

още за:

Murtva ZonaMenes


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 27.08.2010 11:39:51 отговори + 0 0
чакаме с нетърпение предаването отново да започне Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Snake 25.08.2010 15:24:02 отговори + 0 0
Благодаря за хубавите думи.Ще се постараем да има за жсекиго по не6то и този сезон. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr.Smurt по настояще 25.08.2010 01:59:16 отговори + 0 0
имаше преди едно предаване Зла Вечер...ала и него го спряха.Излъчваше се по радио Нет, ама май и самото радио го закриха.Беше мн готино и нестандартно метъл радио шоу, то ме запали по твърдите стилове...Спомням си "имената" на водещеите : Касчей екстремний,Вацлав Мразек и др подобни...и веселите рубрики ДЕТ-МЕТЪЛ поезия, Новините, Черният роман.И игрите бяха мн яки и винаги даваха мн хубави награди разни касетки на групи от по-непознатото метъл пространство.Жалко е, че тия хора не успяха да направят нещо след като ги закриха...имаха си и готин форум zlave4er.org и собствена реклама "Злата вечер е толкова зла че в в Събота...Събота...Събота".Даже си спомням че спечелих касетка от тяхната игра...Закриха ги мисля 2006 а може и по рано.Мн искам пак да ги чуя в ефир правеха шоу имаха тематични вечери и пускаха музика та кава че да ти паднат пломбите!Евала на тия хора.ДАно някой от тях да види това съобщение.Вече съм им го казвал е ефир но искам да го кажа и сега "Вие сте и бяхте и си оставате най-добрите,най-бруталните и най-желязните!" както им казах преди години "Това е най-доброто предаване!".
Пожелавам на слушателите на Мъртва зона да прекарат хиляди часове в слушане на най-добрата твърда музика и да се кефят на предаването възможно най-дълго и най-здраво!Не съм слушал нито едно издание на въпросното радио,но му пожелавам голям успех.Сигурен съм че истинският метъл живее и ще оцелее благодарение на хората които го слушат,създават и разпространяват.Всеки един стил си има слушатели и шом радиото е оцеляло значи има кой да го слуша.За мен това си остават едни от най-яките моменти(когаято слушах Зла Вечер а също и Бодлива тел по радио Алма Матер).Пожелавам на Мъртва зона мн метъл и мн фенове!Успех!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bateharo 24.08.2010 23:32:30 отговори + 0 0
Поздравления-най-сетне! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.08.2010 13:21:10 отговори + 0 0
радио Оink Oink по цял ден върти бруталии това горе отече! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 24.08.2010 12:51:06 отговори + 0 0
Връх! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 24.08.2010 08:59:52 отговори + 0 0
А тъкмо вчера приключих със сериала "Мъртва зона" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".