Тази сряда в "Мъртва Зона" по радио "Менес" - Силистра

16 фев 2009, 13:07 ч. 157 / 4 1
пред./следв.
Тази сряда - 18 февруари в предаването за рок и метъл по радио "МЕНЕС" (Силистра ) - "Мъртва Зона" ще бъде представен новият албум на БАЛКАНДЖИ - "Змей". Датата, на която среща си дават древната балканска и западната традиция, е специално избрана, за да оповести раждането на концептуалния албум "Змей" - всички 11 песни в него носят отпечатъка на езическото начало в българската история и изразяват дълбока почит към ценностите на изконното и вечното.
   "Мъртва Зона" се излъчва на ефирна честота 103,8 FM за Силистра и областа и онлайн -на www.radiomenes.com. Много музика и добро настроение в 90-те минути "екстремна музика за екстремни хора" това обещава водещият Сашо Алексиев.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Pagane 17.02.2009 12:20:16 отговори + 0 0
Любимата ми българска банда! С тия темпове, с които вървят, след година няма да има кой да ги настигне в и без това яловия пазар на българска музика. В новия албум няма слабо парче, личи си, че е работено с мисъл и желание по тях, а посланията на текстовете са наистина смислени и дълбоки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".