Max Cavalera и Andreas Kisser в задочен спор

1 яну 2017, 12:01 ч. 2034 / 8 6
пред./следв.

   В края на миналата година бившият фронтмен на SEPULTURA Max Cavalera и китаристът на групата Andreas Kisser влязоха в задочен спор чрез изказвания в независимо едно от друго интервюта. Помолен да коментира турнето, на което Max и Igor Cavalera изпълняват целия албум на SEPULTURA от 1996 г. "Roots"Kisser заявява, че не вижда смисъл от това. Според него, такава обиколка не дава абсолютно нищо ново на феновете. От своя страна SEPULTURA са правили концерти, на които са свирили други цели албуми, но Andreas подчертава, че това са били отделни едно или две събития, а не цели турнета.

   В друго интервю по повод обиколката "Return to Roots" (преминала и през България през ноември) Max Cavalera разкрива, че той се е свързал със SEPULTURA с предложение за реюниън, но е получил категоричен отказ. Нещо повече - Max е сигурен, че Andreas Kisser и компания не са доволни от това, че двамата братя осъществяват подобно турне.

   Неотдавна бе съобщено, че "Return to Roots" ще продължи и през 2017 г., което несъмнено показва интерес от страна на феновете. А по-нататък в интервюто Max изказва и цялостното си мнение за SEPULTURA след 1996 г. "Кажете ми една велика песен, която са написали след като напуснах. Кажете един велик албум, който са направили след това. Не съм видял нищо подобно. Не зная името на една песен, популярна колкото "Roots Bloody Roots", коментира Max.

 

max cavalera



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Язе 3.01.2017 09:22:34 отговори + 7 1
Братята Кавалера са повече Sepultura от "истинската" Sepultura. Andreas Kisser е в голяма грешка като мисли, че тази обиколка не давала нищо ново на феновете - напротив, много фенове точно това искаме и за мен поне това турне даде много повече път колкото цялото съществуване на Sepultura без Макс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gafus 1.01.2017 15:52:29 отговори + 13 7
Nailbomb - Wasting Away
Soulfly - Eye for and Eye
Soulfly - Back to the Primitive
Soulfly - Prophecy
Soulfly - Jumpdafuckup
Soulfly - Archangel

това е ,което се сещам за 30 сек,а на Сепултура след 96-та не знам и 1 песен
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gafus 1.01.2017 15:54:13 + 7 5
за Cavalera Conspiracy не повдигам въпроса,защото първият им албум целият е сеч Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име или псевдоним (задълж 1.01.2017 16:21:55 + 6 2
Песните, които си изброил са добри . Аз бих добавил и някои други , но това в случая не е от значение .По-скоро искам да направя едно наблюдение, което смятам, че всеки е забелязал : колкото напредваме в годините след 2000 , толкова по-слаби песни ни предлага Макс .Съвсем друг въпрос е какво обикновено се разбира под "велики песни" . А това, че не харесваш Сепултура след 1996 година , е твой избор . Хората си правят музиката такава, каквато я чувстват и едва ли се интересуват дали някой ще определи техни песни като "велики" . И Макс , и Сепултура си имат силни и слаби моменти от 1996 година насам . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име или псевдоним (задълж 1.01.2017 13:33:05 отговори + 14 10
Макс Кавалера явно не знае, че времената на "великите песни" отдавна отминаха . Би било добре да даде примери от собствените си групи след 1996 година . Май нищо "велико" няма и там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 1.01.2017 13:42:03 + 8 6
И аз си помислих точно същото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".