Max Cavalera: Турнето "Return to Roots" е най-близкото до реюниън на SEPULTURA, което някога ще може да се види

3 окт 2016, 23:06 ч. 1386 / 7 8
пред./следв.

   Турнето "Return to Roots" на братята Max Cavalera и Igor Cavalera, по повод 20-годишнината на албума на SEPULTURA "Roots", в момента е в разгара на американската си част. Очакваме обиколката да дойде и в Европа и да мине през България на 15 ноември. Днес бе разпространено и видеообръщение от Max към родните фенове. 

   В скорошно интервю фронтменът отговаря на въпрос дали поддържа връзка с Paulo Xisto Pinto Jr. и Andreas Kisser от SEPULTURA и дали е възможен реюниън с тях. Max коментира, че не провежда разговори с бившите си колеги и че те на практика живеят в различни светове. Той не мисли, че четиримата биха могли да се съберат отново. Така че турнето "Return to Roots" е най-близкото до реюниън на класическата SEPULTURA, което някога ще може да се види.

   В записите на "Roots", издаден през 1996 г., участват Max Cavalera - китара/вокали, Igor Cavalera - ударни, Paulo Xisto Pinto Jr. - бас и Andreas Kisser - китара. 

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


НЕ! 7.10.2016 20:52:28 отговори + 1 0
Вчера гледах видео от някъде си. Игор е отегчен до болка, дори не му се замахва с палките. А батко му е толкова не можещ, че чак е неадекватен, добре, че някога излъга китарист-чудо да му угажда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

oldschool 4.10.2016 14:19:18 отговори + 6 4
сетлистът е скапан. целия roots и почти нищо друго. thanks but no thanks Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Thrash till death 4.10.2016 13:12:58 отговори + 4 6
Макс и Игор са истинската Sepultura! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 4.10.2016 11:38:05 отговори + 10 3
Sepultura си имат убийствен вокал, който отнася на живо (за разлика от Макс). И някак не се вълнувам от риюниън... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mr. Doom 4.10.2016 10:43:22 отговори + 6 1
Макс от мой идол започва да се превръща в лош пример Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Спомени 4.10.2016 00:13:51 отговори + 14 5
На този съвсем му се е разкашкал вече мозъка! Точно това индиански звучащо турне няма нищо общо с класическата Sepultura! Класическата Sepultura е гласа и енергията на младият Макс и китарата на Андреас! Старият, мързелив и изкукуригал Макс съвсем ме загуби! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

джезве с кокаляк 4.10.2016 06:58:29 + 10 3
имат нужда от кинти Макс и Игор, не им се сърдете... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голиат 4.10.2016 08:43:39 + 3 4
Така го каза все едно те не са участвали в писането и записването на тоя албум...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".