Max и Igor Cavalera са презаписали "Bestial Devastation" и "Morbid Visions" на SEPULTURA

15 апр 2023, 09:21 ч. 832 / 10 4
пред./следв.

   "Nuclear Blast" подписаха договор с CAVALERA - проектът на братята Max Cavalera (китара, вокали) и Igor Cavalera (барабани). Първите издания на дуото ще бъдат презаписани версии на дебютното EP на SEPULTURA "Bestial Devastation" (1985) и дебютния дългосвирещ студиен албум "Morbid Visions" (1986).

   Новият материал е продуциран от самите братя, саунд-инженер е John Aquilino, а миксирането и мастерирането е поверено на Arthur Rizk. Двата диска ще излязат от името на CAVALERA CONSPIRACY скоро с обложки, създадени от Eliran Kantor. Вижте ги по-долу. В други новини, CAVALERA CONSPIRACY ще направят американско турне от 40 дати от края на август до средата на октомври.

 

cavalera conpiracy - morbid visions

cavalera conspiracy - bestial devastation

 

max and igor cavalera



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hellraze 15.04.2023 11:12:19 отговори + 2 2
Кой държи правата върху името на Сепултура? Братята отказали ли са се върху тези права или не са ги умали, нищо че са основатели и композитори на групата? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Некъф 15.04.2023 23:35:44 + 1 0
Правата се държът от жената на Макс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 16.04.2023 10:50:15 + 1 1
Не е така 100% или това е опит за шега? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 15.04.2023 09:40:28 отговори + 4 2
А после ще продължат ли да презаписват и другите Сепултури? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".