ME AND MY DEVIL представят нов албум на живо в София на 13 април

6 апр 2022, 09:59 ч. 508 / 8 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Концерт на живо и дяволски вълнения за дебютния албум на Me And My Devil
Хитовите ALI са специалните гости на клубния лайв на Дяволите на 13 април в София

Първият едноименен албум на Me And My Devil е вече наличен в аудио стрийм платфомите – Spotify / Itunes. В него са включени общо десет песни за бунт, свобода и любов и едно вълшебно интро, а представянето му на живо предстои на 13 aприл /сряда/ в клуб Терминал 1 в София. Toва ще бъде и първи клубен лайв на супергрупата от Projector Plus крю – Васил Първановски /китари, вокали/, Ангел Каспарянов /вокали/, Мартин Стоянов /бас/ и Деян Драгиев – Даката /барабани/.

Миналата седмица бандата представи и последните три песни от дебютния си албум „А Room For Three“, “It’s Fine” и “Little Gray Mushrooms”, които допълват музикалната авантюра „Me And My Devil“ с поредните жанрови преходи – от сайкъделик 60-те, през пънка на 70-те, индъстриъл подходите и трип хоп-а на 90-те, но със свежия поглед на групата в 2022.

На 13 април е официалното събитие – представяне на живо на албума в столичния клуб Терминал 1. Билети за концерта в София има в мрежата на bilet.bg. Специални гости ще бъдат ALI, също част от независимото обединение на алтернативни музиканти Projector Plus, които ще представят за първи път последния си сингъл Don’t Hate Me пред софийска публика. АLI свирят и в Пловдив в Bee Bop Cafè на 15 април.

На 16 април пък Me And My Devil ще представят новия си албум и пред пловдивска публика в клуб Download.

Наред с новите парчета, феновете на бандата ще могат да се сдобият и с официалния мърч на групата, включващ фланелки и ексклузивен CD тираж на албума, част от които ще бъдат пуснати на предварителна продажба. Арт оформлението на диска е дело на Nolita No /София Добрева/, която изгради цялостната визуална концепция на бандата от самия ѝ старт до издаването на този албум.

До момента Me And My Devil представиха част от музиката си на сцените на фестивалите Music Daze, Rebel Rebel, Kapana Fest, като за краткото време успяха да натрупат сериозна фенска маса и последователи в различните дигитални платформи.

 

още за:

Me And My DevilAli


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".