ME AND MY DEVIL представят видеото "Rebel God"

29 дек 2021, 08:16 ч. 536 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Бунт по време на празници - Rebel God e неколедният сингъл на Me And My Devil

Me And My Devil изпращат 2021 с нова песен – Rebel God. Седмият сингъл на супергрупата е неколедна история за бунт, буден ум и революция на съзнанието и излиза с видеоклип с кадри от лайв изпълнения на бандата.

Rebel God е поредното парче от пъзела със стилово разнообразие, част от предстоящия дебютен албум на Дяволите, който вече e напълно готов за официална премиера догодина. „Rebel God е първият трак, който направихме заедно като група. Беше идея, с която да запалим вътрешния си бунт, за да излезем от зоните си на музикален комфорт. Запали ни за всичко, което сте чули от нас досега и за всичко, което предстои да чуете. "Rebel God" e всеки един от вас,“ споделят Me And My Devil.

Бандата остава вярна на посоката си да предлага различни сингли, които не следват обща концепция, а цели да предложи музикално пътешествие сред мелодични рифове, тежки бийтове и изненадващи вокални линии.

2021 беше знакова за четворката, която взе участие на фест сцените на Muzic Daze и Капана фест и закри първия ден на инди събитието Rebel Rebel. Групата успя да натрупа близо 18К онлайн стрийма и сериозна фен база без нито едно клубно участие.

Продуцент на видеото към Rebel God e Projector Plus, а режисьор – Ангел Каспарянов. Текстът на парчето е на Надя Здравкова, с която групата работи по лириките за целия албум.
Me And My Devil са Васил Първановски /китари, вокали/, Ангел Каспарянов /вокали/, Мартин Стоянов /бас/ и Деян Драгиев – Даката /барабани/.

 

 

още за:

Me And My Devil


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".