Мениджърът на FIVE FINGER DEATH PUNCH с официално изявление по повод обвиненията към вокалиста

15 авг 2015, 11:20 ч. 894 / 2 2
пред./следв.

   По-рано тази седмица TMZ.com съобщи, че жена, представяща се за съпруга на вокалиста на FIVE FINGER DEATH PUNCH Ivan Moody, е обвинила певеца в домашно насилие и е поискала развод. Досега единственият коментар от бандата бе на китариста Zoltan Bathory, който заяви, че фронтменът не е женен. Вчера, 14 август, мениджърът на бандата Allen Kovac разпространи официално изявление по случая. То гласи следното:

Holly Smith е отправила обвинения в домашно насилие, които са били оттеглени на 14 юли 2015 г. Тя също твърди, че е омъжена за Ivan Moody, което той отрича. Търсене в записите на местната администрация в района, в който тя твърди, че двамата са се оженили, не намира брачно свидетелство. Г-ца Smith също твърди, че Moody е баща на детето ѝ, което също се оказва, че не е вярно.

Имаме намерение да докажем, че няма основания за развод и че по този случай г-ца Smith не е достоверен източник на информация. Никой във FIVE FINGER DEATH PUNCH не оправдава домашното или какъвто и да е друг вид насилие. Медийното внимание е пълно с неверни обвинения и се надяваме, че медиите ще започнат да следват фактите, за да може Ivan да продължи напред.

Този безсрамен опит да бъде създадена медийна звезда с неверни твърдения и 15-те минути слава могат да бъдат използвани от FIVE FINGER DEATH PUNCH да промотират шестия си албум ("Got Your Six", който излиза на 4 септември) и турнето си в САЩ (с PAPA ROACH, което също започва на 4 септември). Ранните прогнози показват, че албумът ще дебютира под Номер 1. Така че искаме да благодарим на г-ца Smith и "TMZ" за тяхната помощ!

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


лъскав перинеум 15.08.2015 11:54:43 отговори + 6 1
Албумът ще дебютира на 1-во място, защото американците си падат по fast food. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HAVOC 1.09.2015 12:34:47 + 0 0
Има ли новина на която да имаш нещо позитивно да кажеш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".