Ivan Moody стана дядо на 40-годишна възраст

13 мар 2020, 08:22 ч. 1525 / 5 5
пред./следв.

   Вокалистът на FIVE FINGER DEATH PUNCH Ivan Moody е вече дядо, след като по-голямата му дъщеря е родила дете. Самата тя е родена през 1998-а, когато Ivan е бил само на 18 години.

   Музикантът коментира в интервю пред американска радио станция, че се чувства фантастично и е невероятно децата му да имат свои деца. Разбира се, има и някои странни неща, свързани със семейното му положение. Малката дъщеря на Moody е само на 7 години, но тя вече е леля. А и за самия Ivan е необичайно да го наричат "дядо".

   FIVE FINGER DEATH PUNCH гостуваха за първи път у нас с MEGADETH преди само няколко седмици - на 22 февруари.

 

ivan moody



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 13.03.2020 15:03:30 отговори + 6 1
Да беше на 25-30 години и вече да е дядо на поне едно дете - ето това щеше да е циганска работа. Има хора, които са станали майки и татковци на ранна възраст и това далеч не ги прави "цигани" или лоши родители! То много баби едно време са раждали и са се омъжвали на такава възраст и са останали с мъжете си до края. Това днешното си е същински разврат - всяка седмица нова "връзка" и бройкане. Аз също обичам да наричам определен тип жени к*рви (не става дума за проститутките), но същото се отнася в пълна сила и за много от мъжете. То пък едни епилирани мъжленца, едни пластмасови женички, на моменти се чудиш кое от какъв пол е и дали не е силиконова кукла, хаха...

Да му е честито внучето иначе!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

};-( 13.03.2020 13:24:02 отговори + 10 2
Да му е живо и здраво внучето, но смятам, че излишно ни занимавате с този човек! ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пикси 13.03.2020 09:13:21 отговори + 16 7
Ци*анска работа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 13.03.2020 09:48:49 + 9 0
Е не е така. Щеше да е, ако вече имаше минимум 3-4 внуци, не само един. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

,,, 13.03.2020 08:35:49 отговори + 3 1
Новина от три седмици. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".