Мениджърите на GUNS N' ROSES принуждават някои музиканти да отхвърлят реюниъна

12 яну 2016, 04:53 ч. 1704 / 8 15
пред./следв.

   В лагера на GUNS N' ROSES се случват странни неща, тъй като мениджърите принуждават някои от членовете на групата, участвали в по-новите й формации, да отхвърлят реюниъна.

   Според съобщение на Туитър-страницата на мултиинструменталиста Chris Pitman, който единствен, освен Axl Rose, силно подкрепяше реюниъна, мениджърите са му наредили да не приема никакви предложения свързани с фестивала "Coachella" и да се отрече от участие в бандата.

   Мениджърското решение идва в момент, когато имаше предположения, че китаристът Izzy Stradlin и барабанистът Steven Adler ще се присъединят към групата. Засега обаче само трима музиканти са потвърдили участието си в новия състав на GUNS N' ROSES - вокалистът Axl Rose, соло китаристът Slash и басистът Duff McKagan.

   Само преди броени дни списание "Billboard" оповести, че вече е потвърдена официално информацията за участие на GUNS N' ROSES с Axl Rose, Slash и Duff McKagan в рамките на "Coachella Music And Arts Festival" през април тази година.

 

axl-slash-duff



Коментари   (15)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


GNR 14.01.2016 15:11:15 отговори + 1 1
Никой не говори за омраза към Аксел ни най малко.Говорим за класически състав и за хубава музика.Фен съм на Аксел реално осъзнавайки какво лайно е всъщност,не смея да твърдя че и Слаш е светец,но просто ме кефят с музиката която правиха до 91-ва...Затова отричам да нарека демокрацията албум на Гънс,дори Аксел да е брилянтен там,аз не намирам нищо интересно в този албум-това е мое мнение и за това искам и се надявам реюниъна да е истински ,последван от албум записан от точно тези двамата плюс Дъф и най вече Изи ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GNR 13.01.2016 11:44:41 отговори + 0 1
Абе пичага ще се окажеш ти ама имаме различни вкусове ! Лек ден и успехи ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GNR 13.01.2016 10:21:46 отговори + 1 3
Малмчо,слушам Гънс от годината в която излезе дебюта им и ми позволи да определя много точно кое е музика и кое не е,или поне не трябва да е под шапката Гънс ! Съвременните бози и помии си ги слушай ти . Никога няма да си купя "демокрацията" и да я наредя до хилядите дискове в колекцията си,защото просто не ми харесва ! А ти кога си купи плоча или диск последно ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 13.01.2016 10:41:30 + 3 0
Аз само дискове си купувам. И плочи имам. Никога не слушам мп3. И аз като тебе слушам музика от тази ера. Има два магазина в София за метъл дискове - постоянно си харча парите там. Кога си купих последно диск? Ще ти кажа - последно си купих миналата седмица - на UKJ всички плюс новия, на EUROPE WOK и на SIX AM Modern vintage. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 13.01.2016 12:38:26 + 1 0
Аз също имам немалка музикална колекция от дискове, а и други неща. Нямам на какво да пусна плоча (а и не са по силите ми), но въпреки това имам една - с автограф на Слаш от последното му гостуване с Майлс Кенеди.

Дълго време игнорирах "Демокрацията" (и "Спагетите" също), понеже се водих по мнението, че е "истински Гънс" и си карах на старите албуми. Един ден намерих "Демокрацията" на промоция за 15 лв (преди беше 30 лв) и си я взех. Все пак е Аксел Роуз, нали?

Звучеше различно, някак по-модерно, албумът беше малко по-дългичък, личеше си, че Слаш липсва, но не и геният на Аксел. Това беше един брилянтен албум отначало до край. Текстовете бяха страхотни, Аксел звучеше изненадващо добре, а и другите музиканти се справиха блестящо. Имам неедна или две любими песни от този албум.

("Спагетите" ги игнорирах, понеже не си падам особено по кавър албуми и пънк музика, но и за този албум грешах като го игнорирах)

Просто е модерно да се мрази Аксел Роуз и Слаш да бъде изкарван светец, но помнете, че нито един от двамата не е такъв. Слаш също е създавал проблеми на времето, а Аксел никога никого не е уволнявал (поне от класическите състави) -- всички са напуснали по свое желание, освен Стивън Адлър, който беше изритан от всички членове, заради проблемите с наркотиците.

За мен всички членове заедно са това, което прави Гънс, Гънс. Без Аксел Роуз групата щеше да звучи напълно... в паралелна вселена, където Аксел Роуз е изгонен/напуснал групата, е модерно да се мразят Слаш и другите членове.

Разбирам защо някои хора не са доволни от това, че Аксел Роуз използва името на Гънс, макар че само той и Дизи Рийд да са от едно време, както и разбирам защо някои са недоволни от отлагането на "Демокрацията"... но да мразите човека, да го плюете и да казвате, че не струва? Това не го разбирам. По тази логика нека намразим и Блек Сабат, понеже са изгонили Ози и са го заменили с Дио. Нека намразим и Ози, понеже постоянно сменя музиканти. И всеки друг музикант/състав, който някога го е правил...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 13.01.2016 12:46:22 + 0 0
че не е "истински Гънс"* Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GNR 13.01.2016 10:17:59 отговори + 0 0
Безмислена словестна престрелка...Че има огромна разлика между "двата" Гънс е видно от космоса.Различни вкусове ,различни идеали.Аз също предпочитам ерата на Апетита ,дори Илюзиите с тези пиана и клавири ми идват в повече.Слаш беше казал ,че се пазят записи на двете илюзии,без клавирите ,но дори той няма достъп до тях.А демокрацията....не я приемам,с риск да живея в 87-ма и се надявам никой участвал в нея да не е на сцената освен Аксел . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GNR 13.01.2016 07:01:30 отговори + 1 2
В китайската демокрация ли има музика приятелю? Може? хахах Ама ако е с друго заглавие бандата...Я си пусни нещата измислени от Изи и Слаш и ги сравни с това което ти наричаш музика .....А колкото до това че Аксел е Гънс.......видно е колко Аксел е Гънс.....какво щеше да пее ако ги нямаше музикантите около него ? И Удо е Аксепт нали...без една нота измислена за тях ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


............. 13.01.2016 08:40:36 + 0 1
Удо е Accept, както и Hoffman е Accept. Има два Accept-a. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 13.01.2016 08:53:35 + 5 0
Да, "в китайската демокрация". Но една злобна овца избляла и казала - тва не е Гънс. Това е боклук. И била права до някъде - не е гънс. Ама злобата и' замъглила мозъка и тя останала глуха за "китайска дмокрация". Взела, че заразила и други овци и те заблели "Бееееее "китайска демокрация" е помия, бееееее". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 12.01.2016 11:44:55 отговори + 8 0
Чиста корпоративна алчност! Те ще им кажат кой да свири и кой не, понеже, разбираш ли, старите членове можели да се присъединят. А защо не свирят всички заедно? Говорим за риюниън на Гънс, който ще спечели немалко пари, а онези тъпанари се стискат за няколко долара на няколко музиканта. Аксел трябва да си намери нови мениджъри и да ги уволни онези хлебарки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spiridonov 12.01.2016 09:43:52 отговори + 8 2
И започнаха с циганиите. Кой трябва да свири, кой не трябва да свири. Получава се нещо като латинско сериалче Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GNR 12.01.2016 09:31:23 отговори + 3 11
Говорим за класическия Гънс,а вие ни занимавате с крис питман ,световно неизвестен ........и как трябвало да се откаже от участие ? в кое ? къде е участвал той ? Толкова ли не сте наясно че тая китайска демокрация е родена в болния мозък на Аксел и че истинския Гънс няма нищо общо с тая помия ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 12.01.2016 09:37:52 + 4 6
Аксел е Guns. Всички груги са наемни музиканти и може без тях. Т'ва, че феновете го избиват на сантименталност е др въпрос. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 12.01.2016 10:22:22 + 12 1
Или си глух или нещо не си наред да наричаш помия нещо, в което има много музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".