MENTAL ARCHITECTS пуснаха тийзър за предстоящия си албум

4 яну 2012, 10:56 ч. 287 / 6 3
пред./следв.
По-долу може да гледате първия тийзър за предстоящия албум на MENTAL ARCHITECTS "Celebrations", който ще излезе по-късно през тази година. Миксирането и продуцирането на творбата са поверени на барабаниста на ISIS Aaron Harris.



Mental Architects

още за:

Mental Architects


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 9.01.2012 02:04:15 отговори + 0 0
Я! В Катехизис публикували и свестни новини за нормални групи.НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники Бонев 5.01.2012 22:48:24 отговори + 0 0
откъснахте ми главата-БРАВО МОМЧЕТА... и аз чакам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gad 4.01.2012 17:52:50 отговори + 0 0
Браво пичове, чакаме албума и концерти! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".