MENTAL ARCHITECTS ще подгряват GOD IS AN ASTRONAUT в София

15 фев 2012, 14:46 ч. 190 / 6 10
пред./следв.
"ShadowLand Music" разпространиха следното съобщение:

   Уважаеми фенове,
   Имаме огромното удоволствие да оповестим и съпорт групата, която ще подгрее шоуто на GOD IS AN ASTRONAUT в София - родната гордост MENTAL ARCHITECTS. Родното трио беше едно от нашите предложения, поискани изрично от именитите музиканти.
   В момента MENTAL ARCHITECTS са на финален етап от продукцията на дебютния си дългосвирещ албум - "Celebrations". Продуцент на албума е Арън Харис (ISIS), а мастерингът е дело на Джеймс Плоткин (Khanate, Scorn).
   В самия албум като гост-музиканти взимат участие Джоузеф Андреоли (Giraffes?Giraffes!) и Брайънт Клифърд Мейър (ISIS, RED SPARROWS).
   Феновете на групата ще имат възможността да чуят на живо някои от новите парчета, още преди официалната промоция на албума.

   Шоуто на ирландците GOD IS AN ASTRONAUT, подкрепени от родните MENTAL ARCHITECTS, ще се проведе на 11 март (неделя), в клуб "Mixtape 5". Началният час, както и точният график на събитието, ще бъдат обявени допълнително.

   Билети могат да бъдат закупени на касите на Eventim и партньорите им в цялата страна, както и онлайн на адрес: www.eventim.bg [поръчай онлайн].


   Не пропускайте и шоуто на италианците THEATRS DES VAMPIRES, което ще се проведе на 15 април (неделя), в столичния клуб "R.B.F." Готик-иконите обявиха присъединяването на една от съпорт-групите в турнето - JTR SICKERT. Предстои обявяването на още 2 групи.
God is an Astronaut Live in Sofia


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Yanni 16.02.2012 15:42:35 отговори + 0 0
Евала, Ментали, с нетърпение чакам концерта, а с още по-голямо албума. :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 16.02.2012 11:59:59 отговори + 0 0
мисля, че целта на ISIS не е била да разпродават гигове по 15-хилядни стадиони, да пеят химни и да мерят феновете с брандирани банички, тъй че няма проблем колко голяма работа (не) са. тъй поне си разсъждавам с моя проС акъл, де.
затова и се радвам на/за Mental Architects. жалко, че нямаме 10 пост-рок банди, сред които да се изберат подгряващите, ама поне ще има подгряващи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 16.02.2012 11:48:15 отговори + 0 0
Е, за феновете на "малката работа", голямата работа там си е голяма работа изобщо. Нали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ЛариНГС 16.02.2012 11:38:54 отговори + 0 0
Да. В жанр който е "малка работа" Айзис наистина са "голяма работа". Незман, обаче, доколко е голяма работа да си голямата работа на малката работа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Teardrop 15.02.2012 20:51:05 отговори + 0 0
@Анонимен №2 Ами гордост са, понеже са една от адски малкото пост-рок групи в България, свирят страшно добре и ето че продуцент на албума им ще е барабаниста на ISIS, а ISIS са голяма работа в жанра Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


К.Р. 15.02.2012 18:30:53 отговори + 0 0
Направихте ми вечерта още по-хубава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.02.2012 16:21:42 отговори + 0 0
"родната гордост MENTAL ARCHITECTS" !?! Сериозно? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.02.2012 15:43:57 отговори + 0 0
Всички по ракетите и към открития космос. :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dag 15.02.2012 15:13:41 отговори + 0 0
Освен това нямаше нужда три пъти да уточнявате, че Mental A. са РОДНА група - разбрахме го още от първия път. :Р Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gad 15.02.2012 14:58:28 отговори + 0 0
Супер Една корекция обаче - групата в която свири г-н Мейър се казва Red Sparowes, а не Red Sparrows. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".