MESHUGGAH ще издадат албума "Immutable" през април

14 яну 2022, 19:57 ч. 678 / 6 1
пред./следв.

   Шест години след издаването на най-скорошния си албум "The Violent Sleep of Reason", шведските екстремни метъли MESHUGGAH обявиха, че ще пуснат наследника му по-късно тази година. Дискът е озаглавен "Immutable" и ще се появи на музикалния пазар на 1 април чрез "Atomic Fire Records".

   Записите са направени в шведското "Sweetspot Studios". Миксирането е дело на Rickard Bengtsson и Staffan Karlsson, а мастерирането е поверено на спечелия няколко пъти награда "Грами" Vlado Meller (METALLICA, RAGE AGAINST THE MACHINE, SYSTEM OF A DOWN).

   По-долу може да чуете кратък тийзър, както и да видите обложката, която е създадена от Luminokaya. Предстои да бъдат обявени повече подробности около бъдещата творба.

още за:

Meshuggah


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ревматизъм 20.01.2022 08:15:17 отговори + 2 0
Абе можеше и нещо различно да е... Мешуга израснаха много от 90-те до 2002-ра, после до Obzen бяха най-силните им години, и от тогава - все едно и също, и едно и също, и едно и също. Много любима група, но нещо не съм развълнуван от тоя тийзър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".