METALLICA пуснаха лайв видео на "Halo on Fire"

11 юли 2018, 10:40 ч. 1509 / 5 9
пред./следв.

    На 9 април тази година METALLICA изнесоха концерт в Щутгарт, Германия като част от вече приключилото си европейско турне. Чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн официално лайв видео на песента "Halo on Fire", заснето на събитието.

   Ето и пълен списък на концертните видеа от първата половина на 2018-а, които ви показахме:

"Sad But True"
"Seek & Destroy"
"Creeping Death"
"Battery"
"Atlas, Rise!"
"The Day That Never Comes"
"For Whom the Bell Tolls"
- "The Four Horsemen"
"Leper Messiah"
"Moth into Flame"
"One"
- "Am I Evil?"
"Sad But True"

 

 

още за:

Metallica


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


shredder 12.07.2018 20:55:08 отговори + 3 1
Щели да им свършат песните, как звучи само.... хахахаха. Ми кат им свършат нови ще напишат бе. Тъп! Хахахахаха! Тва на приказки сте номер едно..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shredder 12.07.2018 00:14:31 отговори + 5 5
хахаха, бг фена равен нема.... Сякаш вие сте по-талантливи, по-музиканти, по-свирещи, по креативни и по-можещи. Хората създадоха стил, направиха световна кариера, станаха милионери, вдъхновиха много млади банди. Вие какво направихте генийчета български? На Металика песните няма да им свършат Ривалдиньо, но гледай на теб парите да не ти свършат в българията, щото.... you know.... Ама много ми е интересно когато някой критикува друг който е сигурно 100 пъти по-добре от него във всяко едно отношение.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ривалдиньо 12.07.2018 09:42:32 + 7 1
Българският "разбирач" също равен нЕма.
Ти си или 3-ти клас или си останал на това ниво и нЕма мръднеш.
Трябвало да съм по-талантлив, по-музикант, по-можещ и да имам световна кариера и да съм милионер, за да харесвам или не някоя група. Хахахахахаха!
А тоталната липса на мозък при теб си личи преди това от друго. Като казах ще им свършат песните имах предвид просто, че за половин година са направили 15 концертни клипове. И ако продължават с такава скорост ще им свършат песните.
Къде е тука критиката бе, "умнико"?
Ама че си т*п...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 12.07.2018 11:34:08 + 9 1
Няма по-голяма драма от заслепени фенове на някоя група, ама най-зле са на Металика и Мейдън. Каквато и глупост да пуснат любимците им, се обявява за велик шедьовър и ако някой каже истината, че това не струва, въпросните фенове оревават орталъка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 12.07.2018 12:04:36 + 6 2
Сори, ама всяка от тези песни дето ги пуснаха се повтаря с предишните. Имам предвид вяло изпълнение, без енергия, без ентусиазъм, еднаква сцена, еднакви декори, еднакво облекло на музикантите...все едно чакат се нетърпение да свърши туй турне, че да си починат. Така изглеждат. Сега кажете ми,какво ще спечеля ако си купя ДВД-то от това европейско турне? Защото такова ще има не се съмнявайте. За какво иначе ще заснемат и пускат ей така всяка песен? Това са Металика ей! Те продават всичко, което произведат! Та ако си купя ДВД-то, все едно ще гледам една и съща песен в продължение на час и половина да речем, срещу 50-60 долара да речем... Ами не, мерси! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 12.07.2018 12:40:28 + 5 1
Браво Баба Яга, право в целта.И аз съм фен на тези две групи и съм инвестирал доста пари и в двете, ама последните им албуми не струват, а концертите им са нищо повече от цирк.Да вземат пример от Judas и Megadeth. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 11.07.2018 13:46:14 отговори + 3 12
Грънджалика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ривалдиньо 11.07.2018 12:26:51 отговори + 7 11
Скоро ще им свършат песните. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 11.07.2018 14:37:22 + 3 9
Много е яко как освен чужди песни, съсипват и свои по концерти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".