METALWINGS представят първия си видеоклип с концерт на 31 януари

4 яну 2015, 11:22 ч. 3731 / 7 8
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 31.01.2015 г. Metalwings ще представят първия си дългоочакван клип към песента “Crying of the Sun“. Групата възнамерява да възпламени изключителната сцена на Joy Station, не само с промоцията на първия си клип, но и с изпълнението на грандиозен концерт, който рядко би могъл да бъде преживян в България.
От Metalwings обещават грандиозно шоу, което ще бъде запомнено за дълго време напред. Също така покрай авторските си парчета те ще изпълнят и много кавъри на световно известни банди, като: Nightwish и Whitin Temptation.
На сцената, заедно с музикантите от групата, ще се качи и вокалистът Христо Иванов от група Amayah. Той ще нажежи допълнително атмосферата в дует с вокалистката на Metalwings. Много от това, което предстои на 31.01.2015 г., групата предпочита да запази в тайна, за да накара публиката да изтръпне от вълнение, страст и несравним екстаз, съчетан с въздействието на музиката, готик атмосферата и невероятния заряд, с който музикантите ще се раздадат на присъстващите!

Групата се изявява на сцена от 2010 г. Наричани са още „българския 
Nightwish“, докато други просто знаят, че Metalwings са неповторими и автентични! Стилът на групата е симфоничен метъл. Избират този стил, защото съчетава в себе си както лиричност и мистичност, така и невероятен заряд и емоция. Освен това магнетичната вокалистка Стела Атанасова е не само оперна певица, но и виолистка, което придава допълнителен нюанс на келтско звучене в музиката на групата.

Metalwings искат да докажат, че и в България има групи, които с пълно основание могат да се конкурират със зверовете от
скандинавските народи и да правят истински симфоничен метъл.

Групата е взимала участие в редица фестивали като: „Рок-фест в Сливница “ 2011 год., „Rock 2 Night в Route 80“ 2012 г., в Червен бряг „Rock Revival“ 2012 г., международен Мото-събор „Нощни вълци“ – 2012 и 2013 г., „Berkstock“ 2012 г. и много други. Свирили са на една сцена заедно с хърватската група AngelSeed, както и с много български групи.

Датата е 31.01.2015 г., 20 часа.

Мястото - Joy Station.

 

още за:

Metalwings


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Теди 19.05.2017 17:21:41 отговори + 6 1
Връщам се към тази новина за да се посмея на коментарите долу - въпрсното видео вече има над 7 милиона гледания в youtube. Колко бг групи могат да се похвалят със същото? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Веселата печурка 5.01.2015 18:56:09 отговори + 3 1
Или само на мен ми направи впечатление, или аз съм единствената "куха лейка", дето ще се заяде, но... някак доста неприятно и безсрамно се рекламира Joy Station с тази новина. За въпросните Metalwings не прочетох нищо информативно, само дежурните реплики за неповторим концерт. Ами... да, ако хората останат разочаровани, концерта им наистина няма да се повтори. Е, дано се представят добре, искрено им стискам палци, въпреки, че не са за мен като стил. Тук вече признавам, че сигурно ще сбъркам с въпроса, но какво, дявол да го вземе, има общо между келти и оперно пеене? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боян Магесник 5.01.2015 08:36:35 отговори + 6 0
За първи път чувам за тази група. Само по себе си това не е нещо лошо - но с този соц "PR" в стил Лили Иванова среща Веселин Маринов, губя желание и да ги слушам. Ако някой от групата чете това - по-добре пуснете някоя и друга песен за прослушване и нека хората сами преценят дали им харесва. И не се отплесвайте с прес-съобщенията. Съвсем приятелски съвет. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ПРОСТО ФЕН 4.01.2015 18:54:12 отговори + 1 1
ЗА ТАЗИ НЕ ЗНАМ НО ПОЗНАВАМ ЕДНА ДРУГА СТЕЛА КОЯТО Е ДОСТОЙНА ЗА УВАЖЕНИЕ,ПOИНТЕРЕСУВАЙТЕ СЕ ОТ ГРУПАТА И STAR QUEEN КЪДЕТО СВИРЯТ И BOB KATSIONIS И БИВШЕТО И ГАДЖЕ THORBJORN ENGLUND (СЕГА В SABATON)! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аааа 4.01.2015 13:42:06 отговори + 1 0
Да пускат клипа в нета и ако е добър може и да се ходи. Подозренията ми са, че няма да бъде Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Жой Беладона 4.01.2015 12:50:39 отговори + 1 0
На 31-ви още ще ме болят костите от Sabaton иначе щях да пропусна тази веселба
Метални криле във ФантасТичната дискотека
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Соломон Хюцлер 4.01.2015 11:55:12 отговори + 11 0
Палец горе, защото това сериозно ме развесели! Как не сме забелязали тези титани досега? Виолата - най-келтския инструмент! Паганини - дроид! Грандиозната мистичност - атмосферичен взрив! Джой стейшън - Уембли! Кулф! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Uncle Vester 4.01.2015 12:28:39 + 7 0
Дийз ар нот дъ дроидс юр луукинг фор. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".