Вокалистът Tony Harnell напуска отново TNT

3 яну 2015, 21:15 ч. 549 / 7 3
пред./следв.

   Певецът Tony Harnell е разпространил изявление, че отново напуска норвежката хард рок банда TNT. Причината не е ясно дефинирана, доколкото се разбира, отношенията между фронтмена и другите от групата не са се получили, но раздялата е без скандал.

   Tony Harnell беше вокалист на TNT от 1984 до 2006 г., когато напусна, за да преследва собствени планове. От 2006 до 2013 г. фронтмен на бандата беше Tony Mills. В края на 2013 г. Harnell се завърна отново, за да замести междувременно оттеглилия се Mills. През есента на миналата година TNT издадоха юбилеен лайв албум, със заглавие "30th Anniversary 1982-2012 Live In Concert With Trondheim Symphony Orchestra", в който освен Harnell, участие взеха оригиналният вокалист на групата Dag Ingebrigtsen, както и гост-изпълнители.

 

tony-harnell

 

 

още за:

TntTony Harnell


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


John Usebashy 5.01.2015 14:04:25 отговори + 1 0
А, обърках се с Тони Милс. Сори. Отивам да се срамувам в ъгъла. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

John Usebashy 5.01.2015 14:03:02 отговори + 0 2
Тоя пич има доста неприятен писклив гласец. Обожавам Excess All Areas на Shy, и това което пречи на този албум да стане истински шедьовър е именно това пискливо тембърче. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

grrr 4.01.2015 15:13:58 отговори + 1 0
Куцо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".